De automatische bankkoppeling is live!

Geschreven:

Vanaf nu kun je gebruik maken van een automatische bankkoppeling met jouw bank! We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om deze handige functionaliteit te ontwikkelen en zijn dan ook erg trots dat we jullie deze functionaliteit nu kunnen aanbieden, het kan je zeker veel tijd schelen in het bijhouden van je boekhouding.

Automatische Bankkoppeling Rompslomp live

Deze nieuwe functionaliteit zorgt ervoor dat al jouw banktransacties direct zichtbaar zijn in het scherm ‘betalingen’ in Rompslomp. Je hoeft dan dus geen bankmutaties (MT940 bestand) meer te uploaden (deze functie blijft overigens ook beschikbaar). Hierdoor heb je bijna realtime inzicht in je financiën, cashflow en zie je sneller of een factuur betaald is.

Alle Nederlandse banken beschikbaar

Voor het maken van de koppeling werken we samen met het bedrijf Ponto (onderdeel van Isabel Group). Je kunt via Ponto de koppeling met je bank realiseren. Als een van de eerste boekhoudpakketten bieden we een koppeling met bijna alle Nederlandse banken. Niet alleen de grootbanken zoals ABN Amro, Rabobank en ING, maar ook KNAB, Triodos, SNS Bank, ASN Bank, Regiobank en Bunq.

Automatische Bankkoppeling Rompslomp live

Activeer de bankrekeninginformatie-add-on

We bieden de automatische bankkoppeling als add-on aan op je PRO of PREMIUM abonnement. Je kunt deze gemakkelijk activeren via instellingen > tabje bankkoppelingen. De add-on "Bankrekeninginformatie" is € 5 excl. btw per maand, per gekoppelde rekening. Deze brengen we maandelijks in rekening op je factuur. Je kunt de add-on dan ook weer uit zetten als je er geen gebruik meer van wilt maken. Net zoals dat je je maandabonnement ook maandelijks kunt opzeggen.

Heb je een jaarabonnement? De add-on komt bovenop je abonnement en heeft dezelfde looptijd als jouw abonnement. Op het moment dat je de add-on activeert, sturen we 1 factuur voor de resterende maanden van jouw jaarabonnement voor de add-on. Op deze manier betaal je alleen voor de maanden dat je de add-on nog gaat gebruiken!

Lees hier hoe je de bankkoppeling activeert

Hoe stel je de automatische bankkoppeling in

Om de bankkoppeling te gebruiken moet je deze eerst eenmalig instellen. Volg dit stappenplan om de automatische bankkoppeling in te stellen

We hopen dat het boekhouden weer een stukje aangenamer wordt met het lanceren van de automatische bankkoppeling!