12 oktober 2022

Scan & herken functie heeft een update gekregen

Zelf dat bonnetje overtypen of een ingekomen factuur handmatig invoeren? Niet als je de scan & herken functie gebruikt in Rompslomp. En we hebben goed nieuws voor je!

Scan & herken credits langer houdbaar en zelf bundels bijkopen

De scan & herken functie in Rompslomp heeft een update gekregen!
Als je de scan & herken add-on activeert ontvang je maandelijks 30 credits om je bonnetjes automatisch te laten herkennen vanuit je schoenendoos. Deze scancredits blijven nu onbeperkt houdbaar zolang de scan & herken add-on in jouw account geactiveerd is.

Ook is er de mogelijkheid om zelf extra bundels aan te schaffen met meer scancredits. De credits die je extra aanschaft kosten € 0,15 excl. btw per stuk en hebben geen verloopdatum. Als je een bundel van 100 credits aanschaft en de scan & herken add-on blijft geactiveerd in je account, dan blijven die credits net zo lang staan totdat jij ze opmaakt. En elke maand ontvang je natuurlijk ook nog de 30 credits die bij je scan & herken add-on horen.

scanbundel

We vinden het net als jij wel zo handig dat je zelf je bundels kan kiezen en aanschaffen.
Hoe gaat dit in zijn werk? Ga via Instellingen naar het onderdeel scan & herken om daar je bundel te kiezen. Dit kan natuurlijk pas als je de scan & herken add-on hier al geactiveerd hebt. Voor de bundel met extra credits krijg je een factuur die we automatisch incasseren. Jij kunt nu gelijk gebruik maken van je extra credits om verder te gaan met je administratie. Handig als je bijvoorbeeld een hele stapel in één keer wilt wegwerken rondom de btw-aangifte ;)

Wij zijn blij dat we deze nieuwe update met je kunnen delen en hopen dat je hier een hoop gemak mee gaat beleven.

Wil je nog meer weten over het automatisch herkennen van je bonnetjes? Hier lees je hoe de scan & herken functie werkt.

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.