Logo toevoegen op je factuur

Geschreven:

Om je eigen logo op je facturen toe te voegen of aan te passen dien je naar je lay-out te gaan. Ga naar Instellingen, klik op 'Lay-out' en klik daar door op de button 'Aanpassen' of als je nog geen lay-out hebt "Voeg een nieuwe factuur lay-out toe". Je kunt ook een gemaakte factuur of offerte openen en in het rechtermenu klikken op 'Pas de lay-out aan'.

Factuur voorbeeld

Je logo toevoegen en aanpassen op je factuur

1. Ga naar je factuur en kies "Pas lay-out aan". Lees hier hoe je je factuur lay-out kan aanpassen.

2. Klik op de knop "Upload een logo". Zorg dat je een goede kwaliteit afbeelding gebruikt en als bestandsformaat een afbeeldingsformaat gebruikt zoals: jpg, png, bmp.

3. Wil je de grootte van je logo aanpassen? Vink dan het vakje aan bij "Groote / positie aanpassen". Vul dan bij hoogte en breedte de juiste afmeting in milimeters in. Let er wel op dat dit ten koste kan gaan van de kwaliteit.

4. Wil je de positie van je logo aanpassen? Vink dan het vakje aan bij "Groote / positie aanpassen". Vul dan de afstand in milimeters in bij de invulvelden X en Y. Hierbij is de afstand die je bij X invult de horizontale afstand vanaf de linkerkant (naar rechts). bij Y is het de verticale afstand vanaf de bovenkant (naar beneden).

Lees hier meer instructies als je briefpapier op je factuur wilt gebruiken.