Rompslomp API documentatie

De Rompslomp API maakt het mogelijk om verschillende onderdelen van jouw administratie programmatisch uit te lezen en te beheren. Deze documentatie helpt je hierbij op weg. Begin bij de algemene informatie.

Toegang

Als gebruiker van Rompslomp kan je zelf persoonlijke API tokens aanmaken waarmee je toegang kan krijgen tot jouw data, mits de eigenaar van de betreffende bedrijfsadministratie de API add-on heeft geactiveerd. Ben je zelf de eigenaar? Ga dan naar "Instellingen" bij jouw administratie en activeer de API add-on voor het betreffende bedrijf. Voor het gebruik van de API add-on is tenminste een PLUS account vereist. Lees meer over het aanmaken en gebruiken van API tokens bij API tokens.

Ben je een ontwikkelaar en wil je jouw applicatie voor je gebruikers integreren met Rompslomp? Dan kan je Rompslomp gebruikers jouw applicatie laten autoriseren via het OAuth 2.0 protocol. Lees daarover meer bij OAuth.

Vragen

Als je na het lezen van de API documentatie nog vragen hebt dan kan je die stellen aan onze supportmedewerkers. Bij hen kan je ook terecht met verzoeken met betrekking tot API functionaliteit.