28 november 2022

Nieuwe tarieven Rompslomp.nl

Iedere dag werken we hard om te zorgen dat zzp’ers zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan hun administratie. Je moet je vooral bezig kunnen houden met het succesvol maken van je bedrijf.

Naast zaken die 'onder de motorkap' gebeuren zoals monitoring, performance en veiligheid, hier een greep uit de verbeteringen van afgelopen jaar:

  • Btw-aangifte versturen module.
  • Apps & deals waar je je eigen deal kunt plaatsen.
  • Maandelijks Scan & Herken tegoed is nu onbeperkt houdbaar zo lang de add-on is geactiveerd en je kunt zelf bundels extra tegoed bijbestellen als je een keer tekortkomt.
  • Kolommenbalans is toegevoegd voor meer inzicht in je boekhouding.
  • Instellingen bij contacten zijn uitgebreid, waardoor je sneller en efficiënter je administratie kunt bijhouden.
  • Automatische herinneringen en meerdere e-mailtemplates.

Verder hebben we geïnvesteerd in uitbreiding van het supportteam om te zorgen dat vragen zo snel mogelijk goed beantwoord worden en is het developmentteam gegroeid om Rompslomp.nl verder te verbeteren.

De inflatiecijfers zijn aanzienlijk. Om ons bedrijf gezond te houden, ons personeel te belonen voor het werk wat zij verrichten en om verder te kunnen investeren in de ontwikkeling van Rompslomp.nl, indexeren we de prijzen. De tarieven staan hieronder.

Per 1 januari 2023 gelden deze tarieven

Pakketten

Pakket Prijs
Gratis gratis
PLUS €5,75 per maand of €57,50 per jaar
PRO €17,25 per maand of €172,50 per jaar
PREMIUM €28,75 per maand of €287,50 per jaar

Add-ons

Add-on Prijs
Bankkoppeling €5,75 per maand
Scan & Herken €5,75 per maand
Btw-aangifte versturen €2,85 per maand
Extra medewerker €5,75 per maand
Extra administratie €11,50 per maand

Prijsindexatie uitgelegd

Dit is een jaarlijkse prijsaanpassing die per 1 januari ingaat om de gestegen kosten op te vangen en te zorgen dat we gezond kunnen blijven opereren.

Op dit moment is dat natuurlijk heel actueel. Voor alle bedrijven, groot of klein, zal dit betekenen dat de kosten omhoog gaan. Ook voor ons. In de afgelopen jaren zijn de kosten niet zoveel gestegen, we hebben er toen voor gekozen om de prijs niet te verhogen. Dit jaar is de stijging heel stevig, dus passen we de prijzen van onze pakketten en add-ons aan.

Voor mensen die in oktober, november en december hun abonnement geactiveerd hebben, zal een prijsindexatie pas doorgevoerd worden bij de verlenging nadat zij drie maanden een abonnement hebben. Dus bij maandbetaling in de vierde maand, bij jaarbetaling bij de verlenging.

Over een prijsindexatie zullen we tijdig communiceren. We vinden het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent.

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.