Het team van Rompslomp

Dagelijks werken we met een team medewerkers, freelancers, stagiaires en adviseurs met veel passie aan Rompslomp, maar wie zijn de gezichten achter Rompslomp?

Rompslomp!

Toen de oprichters van Rompslomp, als jonge ondernemers, een aantal jaar geleden startten met ondernemen en hun onze eerste factuur mochten versturen, merkten zij wat een rompslomp ondernemen kon zijn. De boekhoudprogramma's die er waren, waren veelal gebruiksonvriendelijke offline pakketten. Als ondernemer wilden zij met name bezig zijn met het uitoefenen van hun passie en alle andere leuke dingen die horen bij het ondernemen. Daar hoorde alle rompslomp: de papieren bonnetjes, de handmatige facturen en een balans in excel, niet persé bij.

Vanuit die gedachte zijn Jaap en Niels toen Rompslomp gaan ontwikkelen. Een pakket dat precies aan de wensen van een freelancers/zzp'er voldoet. In 2022 is Rompslomp onderdeel geworden van Visma en werkt het team nog steeds iedere dag hard om Rompslomp nog gemakkelijker te maken. En ja, we gebruiken het pakket nog steeds zelf!

logo

Rompslomp.nl B.V.
Grebbeberglaan 15 - Unit 5B
3527 VX Utrecht
Kvk: 63269430

Volg ons via: FacebookInstagram | LinkedIn

Neem contact met ons op.

Support

remco
Remco – Senior supportmedewerker

Remco is een oude rot in het vak op het gebied van klantenservice en support. Niets vindt hij fijner dan iemand met een vraag naar tevredenheid geholpen te hebben. Als liefhebber van kunst en cultuur gaat hij in zijn vrije tijd graag naar het theater of een museum.

mohammed
Mohammed – Supportmedewerker

Na een aantal jaren gewerkt te hebben in de beveiliging op verschillende objecten, is Mohammed weer terug bij zijn oude vertrouwde vak. Mohammed heeft ruim 20 jaar boekhoudkundige ervaring en is er als supportmedewerker om de gebruikers van Rompslomp met vraagstukken te helpen. Als hij niet in de boeken zit, zwemt hij graag en vaak met zijn gezin.

michael
Michael – Supportmedewerker

Met twintig jaar ervaring achter de kiezen zet Michael zijn kennis nu graag in om onze gebruikers te ondersteunen en het leven wat makkelijker te maken met hun administratie in Rompslomp. Zijn vrije tijd brengt hij het liefst door tijdens een leuk uitstapje met vrienden of zijn gezin. En ook een flinke wandeling -alleen of samen- is goed aan hem besteed.

robin
Robin – Chatbot
Deze bot met geavanceerde AI-technologie is speciaal ontworpen om al je vragen te beantwoorden. De uitgebreide informatie in onze supportsectie op de website is de bron van kennis waaruit Robin kan putten. Vrije tijd heeft Robin niet - vragen beantwoorden en nieuwe kennis opdoen is waar de bot dag in dag uit mee bezig is. Wil je meer weten? Kijk dan op deze pagina.

IT

iris
Iris – Softwareontwikkelaar
In 2016 gooide Iris het roer om en is zij softwareontwikkelaar geworden. Inmiddels heeft ze veel ervaring opgedaan met, onder andere, het automatiseren van financiële processen. Nu zet ze zich in om het boekhouden voor de Rompslomp-gebruikers nog plezieriger te maken. Naast programmeren vind ze het leuk om dingen met de hand te maken en trekt ze graag de natuur in om te hiken, fietsen of paard te rijden.
chris
Chris – Softwareontwikkelaar

De software nog beter, sneller en veiliger maken, daarvoor werkt Chris bij Rompslomp. Hij deed veel ervaring op bij verschillende werkgevers en als freelance ontwikkelaar. Buiten werktijd sport hij graag, zolang het maar buiten en uitdagend is: survivalrunning, hardlopen, kitesurfen, mountainbiken en snowboarden.

albin
Albin – Softwareontwikkelaar
Na het succesvol afronden van zijn Mechatronica en Robotica opleiding, besloot Albin in 2018 zich te richten op web development. Hij heeft ervaring met zowel simpele als complexe applicaties en met name APIs. Behalve code schrijven geniet hij vaak van het kijken naar sportprogramma's en kookt hij graag.
pedro
Pedro – Softwareontwikkelaar
Nadat Pedro zijn bachelor informatica had afgerond besloot hij ervaring op te doen in web development. Hij kijkt ernaar uit om samen met Rompslomp te groeien en betekenisvolle functies te ontwikkelen voor de gebruikers van Rompslomp. Naast programmeren vind hij het heerlijk om in de zon een ambachtelijk biertje te drinken, naar muziek te luisteren of te lezen.
andre
André – Softwareontwikkelaar

André studeerde informatica aan de Universiteit van Minho. Het liefst werkt hij aan kleinere projecten en verkent hij nieuwe technologieën. Zijn ervaring deed hij op bij een kleine startup waar hij een HR-tool ontwikkelde om de bedrijfscultuur te verbeteren en heeft hij ervaren hoe het is om onderdeel te zijn van de groei van een bedrijf en product. Bij Rompslomp verwacht hij zijn kennis in te zetten om het product te verbeteren en samen met het bedrijf te groeien. In zijn vrije tijd houdt André van een goede workout of wandeling en maakt hij graag lange road trips.

vitalii
Vitalii – Softwareontwikkelaar

Vitalii brengt zijn unieke mix van ervaring en passie in het team. Hij begon als Kwaliteitsborging Ingenieur en maakte de overstap naar programmeren gedreven door een verlangen om te innoveren. Wat Vitalii bij Rompslomp motiveert, is de gastvrije cultuur en de duidelijke visie van het bedrijf. Hij kijkt ernaar uit om bij te dragen aan de toekomstplannen. Naast coderen is Vitalii geïntrigeerd door stadsplanning en fantaseert hij over hoe steden er uitzien als ze voor mensen zijn gebouwd.

shalva
Shalva – Softwareontwikkelaar
Shalva is enthousiast over zijn avontuur bij Rompslomp. Hij is niet alleen een pragmatische programmeur, maar beschouwt zichzelf ook als een probleemoplosser, altijd strevend naar optimale resultaten. Door zijn nieuwsgierige aard en kritisch denken zal hij niet zomaar iets klakkeloos volgen. Naast zijn werk heeft Shalva een breed scala aan interesses en vindt hij het leuk om nieuwe technologieën en tools te verkennen die hem een nóg betere programmeur maken.
Rodrigo (1)
Rodrigo – Softwareontwikkelaar
Rodrigo is altijd op zoek naar manieren om zichzelf te verbeteren en anderen op weg te helpen. Met zijn knutselaarsmentaliteit streeft hij ernaar om bij Rompslomp de beste software te bouwen om onze klanten hun doelen te helpen bereiken. Wanneer het werk gedaan is geniet hij graag van een goede kop koffie en een spelletje met vrienden en familie.
Liza
Liza – Product Owner
Het leukste aan Product Owner zijn voor Liza is het creëren van gebruiksvriendelijke producten die de behoeften van mensen combineren met technologie. Haar opleiding psychologie en cursussen design- en technische vaardigheden maken haar heel allround. In haar vrije tijd helpt Liza vluchtelingen als instructeur. Ze geniet ook van het opknappen van meubels, ontwerpen, reizen, schaatsen en meer leren over psychologie.

Marketing

merijn
Merijn – Online marketeer

Merijn ondersteunt Rompslomp op het gebied van online marketing. Hij is al ruim acht jaar actief als online marketeer met een sterke focus op het vergroten van de vindbaarheid van bedrijven via Google. Hij omschrijft zichzelf dan ook als een echte marketing-nerd. Naast zijn werk houdt Merijn van films kijken, gamen en speelt hij op zondag een potje voetbal in de kelderklasse.

monique
Monique – Marketing medewerker

Met ervaring in marketing, boekhouden en ondernemen, komt voor Monique alles samen bij Rompslomp. Het liefst duikt ze in zaken tot ze er alles van weet. Met de kennis die ze hierbij opdoet voorziet ze anderen graag van advies. Daarnaast heeft ze een passie voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling en heeft ze een groot hart voor dieren.

elias
Elias – Marketing medewerker
Met een opleiding in economie en jaren ervaring met grafisch ontwerp achter de kiezen is Elias bij Rompslomp terecht gekomen om de marketingwereld in te duiken. Naast alle ins en outs van marketing meemaken houdt Elias ook van een goede (of juist slechte) film of game en ligt er altijd een creatief project op de loer.
Tamara
Tamara – Content Marketeer
Over ingewikkelde dingen een supersimpele tekst maken, dat is waar Tamara echt blij van wordt! Vanaf de basisschool wist ze al dat ze later iets met tekst wilde gaan doen en dat doet ze nog steeds met veel plezier. In haar vrije tijd leest Tamara graag (en veel!) Daarnaast is ze gek op gezelligheid, wandelen met hond Jimi, witte Haribo-muizen en paardrijden.

Directie

nielsolthuis
Niels – Managing Director

Niels heeft altijd op het snijvlak van techniek en klanten gewerkt. Zijn ervaring combineert hij met nieuwsgierigheid, klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en een gezonde dosis humor. Hij krijgt het meeste energie van de prestaties die het team levert waardoor klanten beter geholpen zijn. Lekker eten, double hopped hazy Indian Pale Ale en gezelligheid met vrienden en familie zijn de favoriete bezigheden buiten werktijd.

Esther
Esther – Financial Director

Als ervaren financieel ondernemerscoach, trainer en boekhouder zet Esther zich bij Rompslomp in om gebruikers te helpen bij boekhoudkundige vraagstukken. Ze noemt zichzelf een echte cijfernerd en is dol op administratieve puzzels. Als Esther niet aan het werk is gaat ze graag uit eten of pakt ze gezellig een terrasje.

Ons kantoor

Rompslomp is gevestigd in bedrijfsverzamelgebouw De Pionier te Utrecht. Op deze locatie komen we regelmatig met het team samen om aan Rompslomp te werken, daarnaast werken wij ook veel remote. Ons inziens een ideale combinatie van flexibiliteit en gezelligheid tijdens het werken.

ons-kantoor

Rompslomp steunt ondernemers met een goed doel

Een goed doel ondersteunen vergt al genoeg energie. Een goede boekhouding is echter niet weg te denken. Rompslomp.nl maakt boekhouden weer aangenaam, daarom ondersteunen wij kleine ondernemers en stichtingen die 100% ondernemen voor een goed doel. Zo hopen we het voor hen een stukje aangenamer te maken!

We ondersteunen al diverse ondernemers met een gratis Rompslomp account. Werk jij met je onderneming ook hard aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken? Stuur ons een e-mailtje en wellicht kunnen we ook jou helpen!

Werken bij Rompslomp.nl BV?

Bekijk onze openstaande vacatures of doe een open sollicitatie als je denkt ons ergens mee te kunnen helpen.

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.