Rompslomp & Duurzaamheid

Wij streven ernaar om al onze bedrijfsactiviteiten zo duurzaam mogelijk uit te voeren én wij dragen ons steentje bij op andere manieren om een groene en gezonde wereld te krijgen.

rompslomp-duurzaamheid-2

Rompslomp werkt duurzaam

Duurzaam ondernemen is een keus, dat geloven wij. Wij vinden dit een belangrijk thema en daarom werken wij als onderneming aan milieuvriendelijkheid en het welzijn van onze medewerkers. Lees ons blog over duurzaam ondernemen!
rompslomp-duurzaamheid-papierloos-4

Duurzaam boekhouden

Het verduurzamen van je administratie kan een ingewikkeld proces zijn. Bij Rompslomp beheren wij zowel onze administratie als de administraties van onze gebruikers volledig digitaal. Wij stimuleren al onze gebruikers om hun administratie papierloos te voeren.
rompslomp-duurzaamheid-licht-uit-2

Ons kantoor

Papierloos werken: we hebben zelfs geen printer op kantoor staan! Energiezuinig: wij zetten onze apparaten buiten kantoortijden uit en kiezen voor groene energie. Thuiswerken wordt gefaciliteerd: hiermee verminderen we het woon-werkverkeer en hebben we minder kantoorruimte nodig.
Rompslomp_duurzaamheid-zorg-voor-elkaar-1

Zorg voor elkaar

Wij willen zzp’ers blij maken met ons boekhoudprogramma, maar ook met de manier waarop we werken. We bouwen aan een divers en inclusief team en staan open voor een ieder zijn keuze en mening. Via ons Apps & Deals center bieden wij ook deals aan die staan voor een groenere keuze.
rompslomp-goede-doelen-futuris-zorg-en-werk

Goede doelen

Rompslomp ondersteunt kleine ondernemers en stichtingen die 100% ondernemen voor een goed doel. We ondersteunen al diverse ondernemers met een gratis Rompslomp account, zoals Futuris Zorg en Werk. Die bieden begeleiding aan (jong)volwassenen met psychische problematiek! Lees er hier meer over.

Werk jij met je onderneming ook hard aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken? Stuur ons een e-mailtje en wellicht kunnen we ook jou helpen!

rompslomp-trees-for-all

Rompslomp is bomenpartner

Bij Rompslomp proberen we altijd iets terug te doen voor de natuur. Daarom gebruiken we ieder jaar een deel van de omzet om bomen te planten via Trees for All. Daarnaast planten we extra bomen tijdens acties als ‘Green Friday’.

Trees for All is een stichting die bossen plant in Nederland en het buitenland voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezondere leefomstandigheden. Middels een jaarlijkse donatie vanuit Rompslomp zijn er inmiddels 624 bomen geplant in binnen- en buitenland.

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.