Wil je contact met ons opnemen?

rompslomp-duurzaam-zorg-voor-elkaar-1

Antwoord op al je vragen

Rompslomp is telefonisch niet bereikbaar. Zo voorkomen we dat je onnodig lang met de telefoon in de hand in de wachtrij blijft hangen.

Natuurlijk vinden we het wel heel belangrijk dat je snel en duidelijk antwoord op je (boekhoudkundige) vragen krijgt.

Dat kan op de volgende manieren:

superhero-sidekick

24/7 direct antwoord

Zit je midden in de nacht ineens rechtop in bed met een belangrijke vraag over de werking van Rompslomp? Chatbot Robin staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Je vindt Robin rechtsonder op de pagina’s van onze website. 

Onze virtuele supportmedewerker is supergoed in het beantwoorden van vragen over het werken met Rompslomp. Voor ingewikkeldere boekhoudkundige vraagstukken kun je beter contact opnemen met onze menselijke supportmedewerkers.  

rompslomp-support-macbook-1

Meer dan 100 supportartikelen

Zoek je liever zelf naar het antwoord op je vraag? Dan kun je terecht bij onze uitgebreide supportsectie met meer dan 100 vragen (en antwoorden!)

Je vind er al onze handige handleidingen over Rompslomp, gemaakt om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met de handige zoekfunctie vind je nog sneller het antwoord op jouw vraag. Zo kun je supersnel verder met boekhouden.

Vind je antwoord bij onze supportartikelen

support-avatars-1

Mail onze supportmedewerkers

Heeft Robin geen antwoord op jouw vraag? Dan staan onze menselijke supportmedewerkers op werkdagen klaar om jouw vraag te beantwoorden.

Stel je vraag via e-mail en we proberen 'm zo snel mogelijk te beantwoorden. Uiterlijk de volgende werkdag, maar meestal een stuk sneller. 

Stuur een mail naar onze supportmedewerkers.