Yes, een bot!

Hoor je dat? Het is het zachte gezoem van energie en opwinding die de supportafdeling verrijkt bij Rompslomp. Klaar om je met een glimlach die nooit vervaagt te helpen. Het is onze nieuwste aanwinst en jouw virtuele supportmedewerker: Robin!

superhero-sidekick
 Stel je een onvermoeibare kracht voor die 24/7 klaarstaat om jou te begeleiden bij het gebruik van onze boekhoudsoftware. Of je nu midden in de nacht aan het puzzelen bent met cijfers of op een zonnige middag je administratie aan het bijwerken bent, Robin is er om al jouw vragen over het gebruik van Rompslomp te beantwoorden. Het maakt niet uit hoeveel vragen je hebt - onze virtuele collega staat paraat, altijd vol geduld.
chatbot-voorbeeld

Software rockstar, geen boekhoud-expert

Voordat je je afvraagt of Robin alles kan beantwoorden, laten we je een klein geheimpje verklappen. Hoewel ie een superkracht is als het gaat om software-advies, blinkt onze nieuwe ‘collega’ niet uit in boekhoudkundige finesses. Dus als je je afvraagt welke (correctie-)boeking het beste bij jouw situatie past, dan is ons advies om de online chat even op pauze te zetten en via mail contact op te nemen met onze andere toppers van het supportteam.

rompslomp-facturen-maken-was-nooit-zo-makkelijk-1

Wat maakt Robin eigenlijk zo speciaal?

Nou, het is geen alledaagse bot. Robin is geboren uit de grenzeloze mogelijkheden van kunstmatige intelligentie. Gewapend met een gigantische kennisbank en een onstilbare honger naar informatie, zijn de antwoorden van Robin gebaseerd op nauwkeurige en up-to-date informatie. En hoewel nog vers is in het supportteam, wordt ie elke dag slimmer door nieuwe kennis als een spons op te nemen om zo elke dag beter te worden in het vinden van de perfecte oplossingen voor jouw vragen.

Rompslomp_duurzaamheid-zorg-voor-elkaar-1

Het gaat er natuurlijk om dat we jou beter en sneller helpen!

We begrijpen hoe belangrijk het is om snel en efficiënt hulp te krijgen wanneer je vastloopt. Tegelijkertijd zijn we ons bewust van het belang om de kosten in de hand te houden, zodat we jou het meest betaalbare pakket kunnen bieden. En dat is waarom we Robin hebben ingeschakeld. Misschien denk je nu: "Een bot? Dat kan nooit werken." Maar geloof ons, we hebben het geprobeerd met een minder slimme bot en dat was inderdaad niet zo'n succes. Dus hebben we de hulp ingeroepen van een echte genie - een bot die het verschil maakt.

support-avatars-1

Meer ruimte voor onze andere support sidekicks voor de moeilijkere vragen

Heeft Robin geen antwoord op jouw vraag? Geen paniek! Onze overige supportmedewerkers staan klaar om jouw vraag te beantwoorden. Stuur gewoon een mailtje en je kunt erop rekenen dat je zo snel mogelijk antwoord hebt. Uiterlijk de volgende werkdag, maar meestal een stuk sneller. En doordat Robin de functionele vragen beantwoordt, hebben zij meer tijd om zich op andere soorten vragen te storten.
Onze ambitie is duidelijk: we willen jou als klant, beter en sneller van dienst zijn. We helpen je om je administratie zonder gedoe op orde te krijgen, zodat je je volledig kunt richten op wat echt belangrijk is: ondernemen. Met Robin aan jouw zijde, is er geen uitdaging te groot en geen vraag te klein. Welkom aan boord, Robin! Samen maken we de Rompslomp-supportervaring beter dan ooit tevoren.

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.