Jouw online boekhouding bijhouden wordt een eitje!

Zelf online boekhouden was nog nooit zo makkelijk. Bij Rompslomp wordt automatisch je winst- en verliesrekening en balans opgesteld en krijg je direct inzicht in de financiën van je bedrijf.

rompslomp-header-hangmand

Facturen maken      Kosten & bonnen      Boekhouding      Offertes      Uren      Ritten      Klant beheer      Btw      App

Alles-in-1

Alles wat je nodig hebt voor je boekhouding

Boekhoudprogramma Rompslomp is de alles-in-1 oplossing voor je boekhouding. Je kunt zelf online je boekhouding bijhouden, zonder dat je gevorderde boekhoudkennis nodig hebt. Door de handige en geautomatiseerde functionaliteiten van Rompslomp besteed jij straks meer tijd aan ondernemen en minder aan je administratie.

De voordelen op een rij

 • Bekijk je winst-en-verliesrekening online
 • Je balans wordt automatisch opgemaakt
 • Krijg een handig btw-overzicht voor je btw-aangifte
 • Inzicht in je financiën met rapportages
 • Automatische bankkoppeling
 • Banktransacties handmatig importeren
 • Automatische inboek voorstellen
 • Boek investeringen en afschrijvingen in
 • Registreer eigen vermogen, stortingen en onttrekkingen
 • Voorraad en producten administratie
 • Handige online boekhoud app

Deze gebruikers zijn al fan!

HCR Fotografie

"Eindelijk een betaalbare en slimme oplossing voor alles wat je eigenlijk niet wil doen."

Rompslomp is voor  mij een ideale oplossing. Als eenmansbedrijf kan ik heel snel factureren en de betalingen in de gaten houden. Facturen zien er keurig uit en kunnen direct verzonden worden. Prima oplossing!!

Algemeen oordeel
Betrouwbaarheid
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support

Jachthaven Rotterdam B.V.

"Stoere jonge onderneming met een verfrissende aanpak."

Werkt zeer goed en ik ben tevreden over de functionaliteit, ik hoop dat de functionaliteiten binnen rompslomp nog verder worden ontwikkeld zodat er nog meer goede functies bijkomen. 

Algemeen oordeel
Betrouwbaarheid
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support

Bureau Beter Werken

"Prettig, eenvoudig pakket dat heel snel went."

Prettig, snel en volledig pakket dat past bij mijn behoefte als zzp-er.

Algemeen oordeel
Betrouwbaarheid
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support

Woodapple Coaching

"Ik heb het gevoel dat ik stap voor stap door het proces van factureren wordt genomen en dat ervaar ik als zeer prettig."

Ik ben sinds kort met Rompslomp aan de slag en tot nu toe bevalt het me prima. Ik heb het gevoel dat ik stap voor stap door het proces van factureren wordt genomen en dat ervaar ik als zeer prettig. Als startende ondernemer kan ik prima vooruit met de mogelijkheden die Rompslomp biedt. Het is fijn dat je ook met de app snel je uren bij kunt houden en betalingen kunt verwerken.

Algemeen oordeel
Betrouwbaarheid
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support

Anouk de Bruijn

"Rompslomp is relaxt, volledig en makkelijk je boekhouding doen."

Wat een fijn programma! Waarom ik voor Romslomp heb gekozen? Omdat het toegankelijk, prettig en behulpzaam is. Omdat Rompslomp volledig is. Offertes aanmaken, facturen opstellen en direct vanuit Rompslomp versturen, foto's van je bonnen inboeken als uitgaven, gewerkte uren/gemaakte ritten bijhouden: heb kan allemaal. Je hebt al je administratie op één plek en dat vind ik ideaal. Daarnaast word je in het begin aan de hand genomen dmv een rondleiding langs alle mogelijkheden van het programma en krijg je 4 mails met handige beginnersadviezen. Laat je niet beïnvloeden door de misschien wat onsexy naam van Rompslomp, want het programma is te gek!

Algemeen oordeel
Betrouwbaarheid
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support
rompslomp-gemaakte-factuur-direct-vewerkt-in-je-boekhouding-2

Inzicht in je cijfers met balans en winst- en verlies

Op basis van je inkoop en verkoop maakt Rompslomp automatisch een overzichtelijke balans en winst- en verliesrekening. Zo krijg je niet alleen goed inzicht in jouw financiën maar heb je ook een kloppende administratie die in balans is.

Bekijk jouw balans
rompslomp-automatische-bankkoppeling-2

Automatische bankkoppeling en transacties importeren

De betaalstatus van je webshop verkopen kun je gemakkelijk bijwerken met behulp van onze automatische bankkoppeling. Je importeert automatisch je banktransacties vanuit alle Nederlandse banken. Maak je gebruik van een betaalprovider zoals Mollie, Paypal, Buckaroo, etc? Je kunt dan ook gemakkelijk transacties importeren via een mt940 bestand of zelfs met Excel.

Ervaar onze bankkoppeling
rompslomp-btw-overzicht-voor-je-btw-aangifte-illustratie-2

Btw-overzicht voor je btw-aangifte

Op basis van al je inkoop en verkoop facturen wordt automatisch de te betalen btw en voorbelasting berekent. Dit alles zetten we duidelijk op een btw-overzicht die 1 op 1 overeenkomt met die van de Belastingdienst. Ook doen we diverse checks die zorgen dat jouw btw-aangifte kloppend is. Zo wordt het doen van je btw-aangifte een fluitje van een cent.

Bekijk het btw-overzicht
rompslomp-boekhouding-geautomatiseerd-2

Je boekhouding geautomatiseerd

Het bijhouden van je boekhouding kost je steeds minder tijd want veel wordt voor jou al automatisch gedaan, denk hierbij aan:

 • Inkoop en verkoop automatisch verwerkt
 • Investeringen en afschrijvingen automatisch berekenen
 • Auto-inboek voorstellen voor betalingen
 • Scan & herken functie voor je bonnen
Start met automatisch boekhouden
rompslomp-screenshot-producten-1

Voorraad en producten administratie

Je kunt natuurlijk de voorraad in je webshopsoftware bijhouden. Met de producten en voorraadadministratie is het ook mogelijk in Rompslomp bij te houden. Op deze manier heb je meteen een accurate en complete voorraadadministratie in je boekhouding zitten. Het enige wat jij hoeft te doen is de inkoop en de verkoop in te boeken en wij houden je voorraad automatisch bij.

Ontdek onze voorraadadministratie
rompslomp-altijd-en-overal-boekhouden-1

Altijd & overal boekhouden

Met onze handige online boekhoud app kun je overal waar je wilt je boekhouding bekijken en bijwerken. We hebben zowel een Android als iOS app die op elke telefoon of tablet werkt. Dus ben je onderweg en wil je zien hoe succesvol je webshop nou precies is? Open de app en je weet het.

google-playappstore-1

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.

rompslomp-mobiel-boekhouden-2

De voordelen van online boekhouden

Als ondernemer ben je verplicht om je boekhouding bij te houden. Je hebt hier diverse oplossingen voor, zo kun je je boekhouding in Excel doen, met een offline boekhoudsysteem of in een online boekhoudprogramma. Een aantal van de vele voordelen die je hebt als je voor een online boekhoudpakket zoals Rompslomp kiest:

 • Je boekhouding is altijd veilig opgeslagen in de cloud
 • Je kunt overal, online je boekhouding bekijken
 • Je bespaart veel tijd door handige integraties en koppelingen
 • Je werkt makkelijk samen met je boekhouder
 • Veel minder foutgevoelig dan bijvoorbeeld Excel
 • Je kunt eenvoudig offertes & facturen maken
 • Je voldoet aan de eisen van de Belastingdienst
Maak een account en probeer onze app
rompslomp-support-macbook-1

Zelf je boekhouding doen was nog nooit zo makkelijk

Wij geloven erin dat je als ondernemer prima je boekhouding zelf kunt doen, of je nu goed bent met cijfers of niet. Doordat we geen moeilijke boekhoudbegrippen gebruiken en een overzichtelijke interface hebben, kun je ook als beginner prima zelf aan de slag.

Wanneer je zelf je boekhouding doet kun je veel geld besparen op het inhuren van een boekhouder en zal je ook meer inzicht krijgen in de financiën van je bedrijf.

Onze support sectie staat vol met handleidingen over hoe je kunt boekhouden. Kom je er even niet uit? Dan staan wij elke dag voor je klaar om je te helpen. En wanneer je toch wat extra hulp nodig hebt, bij bijvoorbeeld het doen van je aangiften, dan kun je terecht bij een van de vele aangesloten Rompslomp boekhouders.