Orde in de chaos met onze bonnetjes app

Raak nooit meer een bonnetje kwijt. Gemakkelijk al je inkomende facturen en bonnen scannen, bewaren en inboeken met onze handige bonnen app. Bespaar tijd en automatiseer je bonnenverwerking met onze Scan & Herken functie. Probeer het zelf uit!

factuur-maken-header-2

Facturen maken      Kosten & bonnen      Boekhouding      Offertes      Uren      Ritten      Klant beheer      Btw      App

Bonnen makkelijk uploaden

Dé kosten & bonnetjes app voor ondernemers

Wat voor soort kosten je ook hebt, krijg orde in jouw uitgaven met de handige Rompslomp Schoenendoos. Maak een foto van je bonnetjes via onze bonnen app, upload direct een bestand, koppel jouw Dropbox of stuur je inkomende facturen door naar de Rompslomp Schoenendoos. Vervolgens heb je al je bonnen veilig en online opgeslagen en kun je deze gemakkelijk inboeken in je boekhouding op het moment dat jou dat uitkomt. Hou meer tijd over voor andere zaken!

De voordelen op een rij

  • Een centrale plek voor al je bonnen: De Rompslomp Schoenendoos
  • Automatische Scan & Herken functie
  • Gemakkelijk je kosten inboeken in je boekhouding
  • Maak een foto van je bonnen met onze bonnen app
  • E-mail facturen naar de schoenendoos
  • Koppeling met Dropbox
  • Btw voorbelasting direct inzichtelijk
  • Investeringen & afschrijving inboeken
  • Krijg overzicht in je kosten
  • Al je bonnen veilig opgeslagen
rompslomp-verzamel-je-bonnen-met-onze-bonnen-app-2

Verzamel al je bonnen met onze bonnen app

De eerste stap is om al je bonnen en inkomende facturen te verzamelen op een centrale plek: De Rompslomp schoenendoos. We hebben het zo makkelijk mogelijk gemaakt voor je om dit te doen. Je hebt dan ook verschillende manieren waarop je je bonnen verzamelt.

Maak direct een foto vanuit onze bonnen app, upload jouw document naar de schoenendoos, koppel je Dropbox account of stuur digitale facturen direct door via jouw unieke Rompslomp Schoenendoos e-mail adres. Op deze manier kun je overal direct je bonnetjes veilig opslaan.

Probeer onze bonnen app
rompslomp-met-gemak-bonnetjes-inboeken-2

Met groot gemak bonnetjes inboeken

Staan al je ontvangen bonnen in de schoenendoos? Dan kun je je bonnetjes gemakkelijk inboeken in je boekhouding. Je klikt in de schoenendoos naast het betreffende bonnetje op ‘Boek In’ en je wordt naar het uitgaven scherm gebracht, met het bonnetje nog in beeld.

Zo kun je gemakkelijk de gegevens van je bonnetjes controleren en inboeken. Hierbij wordt meteen rekening gehouden met een kosten (grootboek)rekening, de btw en fiscale aftrekbaarheid.

Boek ook jouw bonnen in

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.

rompslomp-boekhouding-geautomatiseerd-2

Inkomende facturen inboeken vanuit betalingen

In Rompslomp kun je een bestand van jouw bank importeren (MT940 bestand) of zelfs een automatische bankkoppeling realiseren. Hiermee zijn al jouw banktransacties direct zichtbaar in je boekhouding.

Je kunt vanuit deze bankmutaties natuurlijk de betaalstatus van je uitgaven en facturen updaten maar ook direct een nieuwe uitgave / kostenpost aanmaken, mocht dat nog niet gebeurd zijn. Zo heb je bijna realtime inzicht in je kosten en werk je gemakkelijk al je uitgaven bij.

Boek ook jouw kosten in via onze app
rompslomp-bonnetjes-scannen-en-herkennen-2

Bonnetjes en facturen scannen & herkennen

Heb je altijd heel veel bonnetjes? Dan gaat er ongemerkt veel tijd in het inboeken van inkomende facturen zitten. Gebruik dan onze Scan & Herken functie zodat al je bonnetjes en facturen automatisch ingelezen en omgezet worden.

Overtikken van bonnetjes is verleden tijd en dit zal je een hoop kostbare tijd besparen. Je hoeft het alleen nog maar even te checken en klaar is Kees!

Test onze Scan & Herken functie
rompslomp-markeer-kosten-als-investering-of-voorraad-1

Markeer kosten als investering of voorraad

Je kunt in Rompslomp gemakkelijk een uitgave omzetten in een investering. Rompslomp rekent dan voor je uit wat je afschrijving zal zijn, afhankelijk van de gebruiksduur van het product. Het is ook gemakkelijk mogelijk een bepaalde inkoop van producten direct te boeken op je voorraad. In alle gevallen zorgen wij ervoor dat dit automatisch boekhoudkundig correct op je balans verwerkt wordt.

Boek jouw investering in
rompslomp-btw-aftrekken-van-bedrijfsuitgaven-2

Btw aftrekken van bedrijfsuitgaven

Rompslomp berekent het btw bedrag van je uitgaven automatisch voor je uit. Veel zakelijke uitgaven zijn volledig btw-aftrekbaar maar zeker niet allemaal. Met een handige slider kun je zelf de btw aftrekbaarheid instellen. Maak je gebruik van de kleine ondernemers regeling dan kun je dus makkelijk aangeven dat de btw niet aftrekbaar is.

De btw bedragen worden als voorbelasting gerekend en komen in je btw-overzicht te staan. Zo houd je makkelijk overzicht en geen stress meer met het uitzoeken van je belastingzaken.

Bekijk jouw btw voorbelasting
rompslomp-mock-up-iphone-app-icon

Altijd & overal bonnetjes inboeken met onze app

Met onze handige online boekhoud app kun je overal waar je wilt je bonnetjes scannen, uploaden en inboeken. We hebben zowel een Android als iOS app die op elke telefoon of tablet werkt. Dus, of je nou onderweg bent of lekker op je bank zit, je kunt met onze bonnetjes app op elk moment gemakkelijk al je bonnetjes administreren.

google-playappstore-1

How-to

Hoe werkt Rompslomp?

Bekijk in onze video’s hoe andere ondernemers aan de slag gaan met Rompslomp en laat je overtuigen.

Probeer het zelf uit

Deze gebruikers zijn al fan!

HCR Fotografie

"Eindelijk een betaalbare en slimme oplossing voor alles wat je eigenlijk niet wil doen."

Rompslomp is voor  mij een ideale oplossing. Als eenmansbedrijf kan ik heel snel factureren en de betalingen in de gaten houden. Facturen zien er keurig uit en kunnen direct verzonden worden. Prima oplossing!!

Algemeen oordeel
Betrouwbaarheid
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support

Jachthaven Rotterdam B.V.

"Stoere jonge onderneming met een verfrissende aanpak."

Werkt zeer goed en ik ben tevreden over de functionaliteit, ik hoop dat de functionaliteiten binnen rompslomp nog verder worden ontwikkeld zodat er nog meer goede functies bijkomen. 

Algemeen oordeel
Betrouwbaarheid
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support

Bureau Beter Werken

"Prettig, eenvoudig pakket dat heel snel went."

Prettig, snel en volledig pakket dat past bij mijn behoefte als zzp-er.

Algemeen oordeel
Betrouwbaarheid
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support

Woodapple Coaching

"Ik heb het gevoel dat ik stap voor stap door het proces van factureren wordt genomen en dat ervaar ik als zeer prettig."

Ik ben sinds kort met Rompslomp aan de slag en tot nu toe bevalt het me prima. Ik heb het gevoel dat ik stap voor stap door het proces van factureren wordt genomen en dat ervaar ik als zeer prettig. Als startende ondernemer kan ik prima vooruit met de mogelijkheden die Rompslomp biedt. Het is fijn dat je ook met de app snel je uren bij kunt houden en betalingen kunt verwerken.

Algemeen oordeel
Betrouwbaarheid
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support

Anouk de Bruijn

"Rompslomp is relaxt, volledig en makkelijk je boekhouding doen."

Wat een fijn programma! Waarom ik voor Romslomp heb gekozen? Omdat het toegankelijk, prettig en behulpzaam is. Omdat Rompslomp volledig is. Offertes aanmaken, facturen opstellen en direct vanuit Rompslomp versturen, foto's van je bonnen inboeken als uitgaven, gewerkte uren/gemaakte ritten bijhouden: heb kan allemaal. Je hebt al je administratie op één plek en dat vind ik ideaal. Daarnaast word je in het begin aan de hand genomen dmv een rondleiding langs alle mogelijkheden van het programma en krijg je 4 mails met handige beginnersadviezen. Laat je niet beïnvloeden door de misschien wat onsexy naam van Rompslomp, want het programma is te gek!

Algemeen oordeel
Betrouwbaarheid
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support