Foto maken of inscannen van een bonnetje of factuur

Er zijn 2 manieren om in Rompslomp een foto te maken van een bonnetje en dit bonnetje in je boekhouding in te boeken, namelijk direct via Rompslomp en via Dropbox. We zullen beide manieren hier beschrijven.

Foto / Bestand uploaden via Rompslomp

Je kunt direct in de schoenendoos bestanden uploaden. Om dit te doen, ga je in Rompslomp naar de schoenendoos. Als je op je computer zit, kun je een bestand selecteren en dit op het scherm slepen, je upload dan een bon naar de schoenendoos. Als je in de app zit, klik je op "Upload" waarna je een foto van je bon kunt maken.

Via Dropbox

Als je Rompslomp met Dropbox koppelt kun je via Dropbox al je bonnen uploaden. Je zet de bestanden in de Dropbox map en je kunt ze direct via Rompslomp gebruiken om aan je bonnen te koppelen. Om te zien hoe dat in zijn werk gaat, klik hier.

Inboeken

Als eerst ga je naar de schoenendoos. Klik vervolgens in de schoenendoos op "Begin met inboeken". Dan opent het uitgaven scherm met het bonnetje in beeld. Zo kan je gemakkelijk alle gegevens overnemen. Sla de factuur op en je bent klaar!