12Twelve kassa koppeling

Geschreven: 

Je kunt je Rompslomp boekhouding koppelen met 12Twelve en zo gemakkelijk kassabonnen overzetten naar je boekhouding.

Hoe werkt de 12Twelve koppeling?

De koppeling zorgt dat bonnen in de 12Twelve kassa automatisch worden doorgezet naar jouw Rompslomp boekhouding. De bonnen worden per stuk doorgezet als factuur in Rompslomp, of per dag verzameld en als factuur in Rompslomp geplaatst. Dit kan je zelf instellen.

Lees hier de volledige stap voor stap handleiding

Hoe activeer je de koppeling?

Om de integratie te kunnen realiseren heb je een account bij 12Twelve en Winkelboekhouding.nl nodig. Vanuit het account van winkelboekhouding.nl koppel je jouw 12Twelve account met jouw Rompslomp boekhouding. De authenticatie met Rompslomp loopt via een beveiligde OAuth verbinding.

Meld je hier aan om de koppeling te activeren

Wat kost de koppeling?

Rompslomp berekent geen extra kosten voor de integratie.

Voor de koppeling van een Twelve kassa betaal je eenmalig €175 en daarna €12 per maand aan Twelve, die de facturatie verzorgt.

Hier vind je een volledig overzicht van de prijzen

Acties in Rompslomp na overzetting

Zodra de kassabonnen in Rompslomp zijn geïmporteerd als facturen, dien je in Rompslomp zelf nog enkele handelingen uit te voeren om je bonnen in te boeken.

Als je de koppeling hebt gemaakt en jouw bonnen worden geïmporteerd, worden deze per stuk of per dag geïmporteerd. Dan komt er een openstaande factuur in Rompslomp te staan van deze bon(nen).

  1. Zet de factuur op betaald met de tussenrekening van de kassa/pin provider als dat nog niet gedaan is.
    In deze handleiding lees je hoe je dit kunt doen

  2. De uitbetaling verwerken
    Zodra je de inkomsten van de kassa/pin provider gestort krijgt, verreken je deze weer met de betreffende tussenrekening.
    In deze handleiding lees je hoe je dit kunt doen

Heb je hulp nodig bij de koppeling?

Webwinkelfacturen.nl kan jou het beste verder helpen wanneer je vragen hebt over de werking van de koppeling. TIP: Je kunt de installatie ook aan hen uitbesteden. Voor een installatie brengen ze € 39,50 excl btw in rekening. Wees er ook zeker van dat je deze handleiding met uitleg over de koppeling hebt gelezen. Hier vind je ook nog een 12Twelve FAQ
Uiteraard staan wij voor je klaar als je vragen hebt over Rompslomp gerelateerde zaken.