Maak gratis & onbeperkt offertes

Met Rompslomp kun je heel gemakkelijk facturen en offertes maken in jouw huisstijl. Je kunt de factuur of offerte vanuit Rompslomp automatisch e-mailen als PDF naar je opdrachtgever.

Maak eenvoudig offertes online
Maak direct een factuur van je offerte
Houd bij welke offertes goedgekeurd zijn
Verstuur de offertes direct vanuit Rompslomp

Super eenvoudig je offerte maken

Gebruik Rompslomp om eenvoudig een offerte te maken. Met een druk op de knop word een offerte template geopend die je alleen nog maar hoeft aan te vullen. Rompslomp voorziet automatisch je offerte van een offerte nummer, datum en verval datum. Producten zijn gemakkelijk toe te voegen uit je lijst van standaard producten. Het toevoegen van contacten gaat ook super snel omdat de gegevens uit de Kamer van Koophandel database worden gehaald, je hoeft alleen nog maar te zoeken op bedrijfsnaam. Een offerte maken wordt zo een fluitje van een cent.


Offertes opmaken in je eigen huisstijl

Een offerte moet er natuurlijk goed en gelikt uit zien. Met Rompslomp kun je je offerte opmaken in je eigen huisstijl. Je kunt je logo toevoegen maar ook je eigen briefpapier als lay-out gebruiken. Daarnaast zijn alle standaard teksten helemaal naar wens aan te passen. Wil je de offerte helemaal zelf opmaken? Gebruik de CSS editor en leg alles naar je eigen hand.

Verstuur je offertes direct vanuit Rompslomp

Nadat je een offerte hebt gemaakt, opgemaakt en afgrond, kun je deze met een druk op de knop versturen. Je kunt deze e-mail voorzien van een standaard tekst die met elke offerte wordt meegestuurd, maar deze is ook per klant aan te passen. De datum van verzending wordt bijgehouden zodat je altijd kan terugvinden of een offerte al verstuurd is en wanneer. Verstuur je offertes direct vanuit Rompslomp en voorkom gedoe met andere mail programma’s.

Meer dan 50.000 ondernemers maken hun offertes al met Rompslomp

Rompslomp wordt gewaardeerd met 4.6 van de 5 sterren


„Rompslomp is zeer handig in het gebruik. Vooral het automatisch e-mailen van facturen naar klanten is erg makkelijk.”
Rooske
Puursterk Personal Training


„Met rompslomp.nl houd ik zonder rompslomp eenvoudig mijn rompslomp up to date!”
Felix Chang
Projecten & Advies

Bekijk meer ervaringen

Heb je nog vragen?


Niels helpt je graag met al je vragen!

Stel je vraag