Hoe voeg ik begeleidende teksten toe aan mijn offerte?

Als je graag wat meer informatie met je offerte mee zou willen sturen kan je een begeleidende brief als bijlage toevoegen. Dit doe je als je een offerte hebt aangemaakt door in de rechterzijbalk op 'Voeg bestanden toe' te klikken. Je kunt de bestanden ook gewoon in het scherm slepen, dan worden ze automatisch als bijlage toegevoegd.

offerte-bijlage-toevoegen

Als het om een klein tekstje gaat, kan je deze ook op de offerte zelf toevoegen. Tijdens het aanmaken of bewerken van de offerte zijn er 2 velden waar je extra teksten in kwijt kan. Onder het kopje 'Eigenschappen' kan je een titel invullen, en daaronder een 'introductie bovenaan offerte' en 'opmerkingen onderaan de offerte'. Je kan hier zoveel tekst kwijt als je wilt.

offerte-introductie-opmerking