Administratie verplaatsen naar een ander account

Het kan voorkomen dat je je administratie wilt laten verplaatsen naar een ander account, bijvoorbeeld omdat een boekhouder het voeren van de administratie overneemt.

Je kunt de administratie op de volgende manier verplaatsen naar een ander account:

Klik in Rompslomp op Instellingen > Verwijderen/overzetten

admin-verplaatsen1

Klik op 'Beginnen met overzetten'. Vul de gevraagde gegevens in en klik op ‘Overzetten’

admin-verplaatsen2

De ontvanger krijgt een e-mail waarin wordt aangegeven dat je een verzoek hebt gedaan tot het overzetten van een administratie. Dit verzoek kan geaccepteerd worden via MijnAccount > Overzetverzoeken.

Belangrijke informatie:

  • Zolang de ontvanger het verzoek nog niet heeft geaccepteerd kun je dit nog annuleren. Klik daarvoor onder 'Bedrijf overzetten' op 'Overzetverzoek annuleren'.

  • Direct nadat de ontvanger het verzoek heeft geaccepteerd, is de administratie voor jou niet meer zichtbaar. Je krijgt pas weer inzicht in de overgedragen administratie wanneer de ontvanger (dus degene die naar wie de administratie is overgezet) jou weer toegang geeft.
  • Bij het overdragen van de administratie wordt je Rompslomp-abonnement niet automatisch opgezegd. Dit moet je zelf nog opzeggen.
  • Zorg dat de administraties die de ontvanger over wil nemen aan zijn of haar account zijn toegevoegd en ook beschikbaar zijn voordat de overdracht plaatsvindt.
  • In het Master abonnement kun je standaard 3 administraties in één account beheren. Je kunt dit natuurlijk altijd uitbreiden met extra administraties.