Administratie verplaatsen naar een ander account

Geschreven:

Het kan voorkomen dat je je administratie wilt laten verplaatsen naar een ander account, bijvoorbeeld omdat een boekhouder het voeren van de administratie overneemt.

Je kunt de administratie op de volgende manier verplaatsen naar een ander account:

Klik in Rompslomp op Instellingen>Verwijderen/overzetten

Verwijderenoverzetten

Je krijgt dan het volgende scherm in beeld:

Beginnenmetoverzetten

Vul de gevraagde gegevens in en klik op ‘Overzetten’

Bedrijfoverzettennaaranderegebruiker

De ontvanger krijgt nu een e-mail waarin wordt aangegeven dat je een verzoek hebt gedaan tot het overzetten van een administratie. De ontvanger kan dit verzoek accepteren via MijnAccount>Overzetverzoeken. Ook is het belangrijk voordat de overdracht plaats vindt de ontvanger het aantal administraties wat overgezet dient te worden beschikbaar heeft. Vooraf moeten dus het aantal administraties wat de ontvanger over wil nemen aan zijn of haar account toegevoegd zijn. Met ons PREMIUM abonnement kan je standaard tot 3 administraties in één account beheren. Je kunt deze altijd uitbreiden met het gewenste aantal.

LET OP:

Zolang de ontvanger dit verzoek nog niet heeft geaccepteerd kun je het verzoek nog annuleren door onder 'Bedrijf overzetten' te klikken op 'Overzetverzoek annuleren'.

Wanneer de ontvanger het verzoek heeft geaccepteerd is de administratie voor jou direct niet meer zichtbaar. Als jij inzage wilt in de administratie die je hebt overgezet, dient de ontvanger (dus degene die naar wie de administratie is overgezet)jou toegang te geven