Layout - Kopiëren van lay-outs

Heb je een bestaande lay-out helemaal naar wens ingesteld en wil je deze kopiëren voor een net iets andere lay-out? Je kunt een bestaande lay-out gemakkelijk kopiëren.

Hoe kopieer je een bestaande lay-out?

1. Ga naar instellingen (klik in het bovenste menu op je bedrijfsnaam en vervolgens op instellingen).
  2. Ga daar naar het tabblad "Lay-out", je ziet daar de bestaande layouts.
  3. Rechts van de naam van de lay-out staan een drietal knoppen. Met de middelste knop (met 2 papiertjes als icoon) kun je de desbetreffende lay-out kopiëren.
layout-kopieren-1