Factuur maken van je uren

Geschreven:

Nadat je een aantal uur hebt in de urenregistratie van Rompslomp hebt ingevoerd, kan je een factuur maken van deze uren. Zoals je in deze afbeelding kunt zien, zijn er deze week in totaal 8 uren voor Rompslomp.nl BV gemaakt, hier gaan we een factuur van maken.

Uren bijhouden

Maandoverzicht

Zoals je kunt zien staat er in de rechterbalk een knop "Maandoverzicht". Klik hier op. Je krijgt dan een geaggregeerd maandoverzicht te zien met de gewerkte uren per klant:

Uren bijhouden

Maak een factuur van je uren

Klik nu op de knop "Maak factuur". Er opent zich een "Nieuwe factuur" scherm, met de klant en het aantal uur al ingevuld, je hoeft hier alleen even je uurtarief in te vullen en je factuur is gemaakt. De uren worden gemarkeerd als verwerkt en als bijlage aan je factuur toegevoegd bij het aanmaken.

Uren bijhouden

Factureren per project

Als je van een klant of project alleen bepaalde uren wilt factureren, kan dat natuurlijk ook. Ga naar het week of maand overzicht van je uren en kies het project wat je wilt factureren. Als je klik op maak een factuur zie je alle geselecteerde uren en ritten voor dat project. Nu kan je op de prullenbak klikken om degene die je niet wilt te verwijderen.

Uren of ritten verwijderen