Veelgestelde vragen over integraties & koppelingen met Rompslomp

Geschreven:

We vinden het belangrijk dat jij als ondernemer zo weinig mogelijk tijd kwijt bent met welke type administratie dan ook. Daarom hebben we een API ontwikkeld waarmee andere software gekoppeld kan worden met jouw Rompslomp account. Met een koppeling kun je bepaalde bedrijfsprocessen automatiseren waardoor je tijd kunt besparen.

Welke integraties met Rompslomp zijn er?

Alle integraties die live en werkend zijn kun je vinden in deze support sectie. Bij het type software dat we koppelen kun je denken aan: Webwinkelsoftware, pin- en kassasystemen, salaris administratiesoftware, werkbon oplossingen, financiële rapportage software, etc.

Mijn gewenste koppeling staat er nog niet tussen

We zijn nog druk bezig om andere software aan Rompslomp te koppelen, het kan dus goed dat jouw gewenste pakket er nog niet tussen staat. Stuur ons een e-mail met jouw verzoek en we gaan kijken wat we voor je kunnen doen.

Wil je een koppeling zelf maken en/of ben je developer dan vind je hier de API Documentatie voor technische informatie.

Mijn koppeling werkt niet, wie kan mij verder helpen?

Dit is per koppeling afhankelijk. Uiteraard zullen wij je verder proberen te helpen maar kan het probleem ook liggen bij de software die gekoppeld wordt of de bij de tussenpartij die de koppeling regelt. Mocht je voor een koppeling betalen bij een software aanbieder dan zal deze partij jou over het algemeen ook het beste verder kunnen helpen.