OutSmart koppeling voor werkbonnen

Geschreven: 

Je kunt Rompslomp koppelen met de werkbon app OutSmart om zo gemakkelijk werkbonnen om te zetten naar facturen in Rompslomp.

Outsmart koppeling met Rompslomp

Wat is OutSmart?

OutSmart is een werkbon app. Door OutSmart te gebruiken, verandert je hele manier van werken. Alles wordt makkelijker: niet alleen het aanstuurproces van je buitendienst wordt eenvoudiger, maar je administratie verloopt ook soepeler, helemaal met de koppeling met Rompslomp als boekhoudprogramma.

Hoe werkt de OutSmart koppeling?

Je werkbon handel je af in OutSmart, de compleet gemelde werkbonnen worden met de integratie gemakkelijk doorgestuurd naar Rompslomp en als een concept factuur aangemaakt met daarop de gewerkte uren en de gebruikte producten van de werkbon.

Wanneer je de integratie via OutSmart activeert, wordt Rompslomp leidend. Klanten en artikelen moeten worden toegevoegd aan Rompslomp. Out-Smart haalt deze op en je kunt beginnen met het maken en plannen van jouw werkbonnen!

Vind hier een PDF handleiding met alle stappen uitgelegd over de werking en installatie

Hoe activeer je de koppeling?

Om de integratie te kunnen realiseren heb je uiteraard een OutSmart account nodig en vanuit daar is de eerste stap om de koppeling te bestellen via de licentiemanager om OutSmart gekoppeld te laten worden met Rompslomp.

Lees hier alle details over de integratie

Vanuit je OutSmart account wordt je na activatie van de integratie doorverwezen naar je Rompslomp account. Je zult dan moeten inloggen op je Rompslomp account en vervolgens de OutSmart app toegang moeten geven (autoriseren) tot jouw Rompslomp data. Dit ziet er zo uit:

Autoriseren van OutSmart vanuit Rompslomp

Acties in Rompslomp na overzetting

Zoals gezegd wordt er een concept factuur in Rompslomp aangemaakt van iedere werkbon die je doorzet. Volg onderstaande stappen om deze factuur correct in je boekhouding te zetten.
1. Controleer of de concept factuur correct is en check ook even goed of je de factuur kunt matchen met de werkbon.
2. Maak na controle de concept factuur definitief en verstuur deze aan je klant. Op dat moment wordt het echt in je boekhouding verwerkt.
3. Wanneer je betaalt krijgt vergeet dan niet ook de betaling van de factuur in je boekhouding te verwerken. Standaard wordt de factuur aangemaakt met een betaalstatus "niet betaald". Regel jij zelf via je bank dan kun je facturen afletteren via de normale weg die we in Rompslomp aanbieden. Je kunt ook gemakkelijk betalingen van je bank importeren in je boekhouding.

Wat kost de koppeling?

Rompslomp berekent geen extra kosten voor de integratie. Je hebt een Rompslomp PRO abonnement nodig om te kunnen koppelen met andere software.

Voor de kosten die OutSmart in rekening brengt verwijzen we je graag naar OutSmart zelf.