Wijzigen van je Rompslomp E-mailadres en/of wachtwoord

Geschreven:

Wil je het e-mailadres en/of wachtwoord van jouw Rompslomp account wijzigen?

1. Login op Rompslomp.nl

2. Klik in de gele bovenbalk op je huidige mail adres, en vervolgens op 'Mijn account'.

emailadres-aanpassen1
  1. Onder 'Algemeen' kun je je wachtwoord of e-mailadres wijzigen door op ‘Wijzigen’ te klikken.
emailadres-aanpassen2
  1. Vul de gevraagde gegevens in en klik op ‘Opslaan’ (wanneer je je e-mailadres wijzigt) of ‘Wijzigen’ (wanneer je je wachtwoord wijzigt).