Jouw factuur direct vanuit Rompslomp printen

Rompslomp is een online boekhoudprogramma. Wij hebben daarom veel manieren mogelijk gemaakt om digitaal te factureren. Verstuur je factuur direct naar je klant vanuit Rompslomp.

Wil jouw klant toch graag een factuur op papier? Dan is het mogelijk om vanuit Rompslomp jouw factuur direct te printen.

1. Ga naar de betreffende factuur en open deze
2. Rechts in het menu zie je het kopje 'status'
3. Daaronder vind je de knop waarmee je direct vanuit Rompslomp kunt printen:

factuur-printen
4. Heb je briefpapier geupload en wil je printen zonder briefpapier? Dit kan wel eens voorkomen als je op je eigen briefpapier wilt printen. Dan klik je op het pijltje naast de print-knop en kies je voor 'Printen zonder briefpapier'
LET OP:

Printen kan alleen vanuit de browser. Vanuit de app is rechtstreeks printen niet mogelijk. OM het bestand toch te kunnen printen zijn er twee mogelijkheden

1. Open de factuur en klik op het pijltje aan rechtsboven in het scherm en kies voor Download als PDF. Als je dan de download op je telefoon of tablet opent kun je deze vanaf daar printen.

2. Open Rompslomp in de mobiele browser (bijvoorbeeld Chrome) op je tablet of telefoon. Vervolgens open je de betreffende factuur in de browser. Hier staat onder 'Status' wel de mogelijkheid om te printen.