Jouw factuur direct vanuit Rompslomp printen

Geschreven: · Laatst gewijzigd:

Rompslomp is een online boekhoudprogramma. Wij hebben daarom veel manieren mogelijk gemaakt om digitaal te factureren. Verstuur je factuur direct naar je klant vanuit Rompslomp.

Wil jouw klant toch graag een factuur op papier? Dan is het mogelijk om vanuit Rompslomp jouw factuur direct te printen.

1. Ga naar de betreffende factuur en open deze
  2. Rechts in het menu zie je het kopje 'status'
  3. Daaronder vind je de knop waarmee je direct vanuit Rompslomp kunt printen:

Direct printen vanuit Rompslomp

4. Heb je briefpapier geupload en wil je printen zonder briefpapier? Dit kan wel eens voorkomen als je op je eigen briefpapier wilt printen. Dan klik je op het pijltje naast de print-knop en kies je voor 'Printen zonder briefpapier'