Facturen wijzigen, hoe werkt dat?

Hoe wijzig je een factuur in Rompslomp?

Om een factuur te wijzigen dien je deze eerst te openen. Ga daarvoor naar 'Facturen'. Klik vervolgens op de naam van de factuur om deze te openen.

Is de factuur geopend dan zie je in de rechterzijbalk de knop "Bewerk deze factuur". Gebruik je de app of je smartphone? Dan moet je eerst het menu openen door op het teken  aan de rechterbovenkant te klikken.

factuur-wijzigen

Let op: Heb je een factuur al definitief gemaakt? Dan hoor je deze te crediteren. Als je een factuur verwijderd die al definitief gemaakt is dan wordt dit factuurnummer niet opnieuw gebruikt. Als je vervolgens weer een nieuwe factuur maakt dan heb je dus een missend factuurnummer en dus geen sluitende administratie.