Account verwijderen

Geschreven:

Mocht je om wat voor reden dan ook je Rompslomp account willen verwijderen, dan kan je hier lezen hoe dit in zijn werk gaat. Open het menu onder je accountnaam rechts bovenin je scherm, en klik op 'Mijn Account'.

Hier vind je alle opties om je account te beheren. Onderaan de pagina staat de kop 'Account verwijderen?' met een link eronder. Als je op deze link klikt, opent het volgende scherm:

Account verwijder scherm

Hier vragen wij je kort aan te geven waarom je je account wilt verwijderen zodat wij altijd aan verbeteringen kunnen werken. Ook moet je nogmaals je wachtwoord invoeren ter bevestiging.