Openstaande debiteuren & crediteuren einde boekjaar bekijken

Geschreven:

Op je balans vind je zowel je debiteuren (openstaand bedrag nog te ontvangen) als je crediteuren (openstaand bedrag nog te betalen). Voor je eindbalans zullen de facturen en/of uitgaves die op 31-12 (einde boekjaar) nog niet zijn betaald hieronder vallen.

Wil je specifiek weten om welke facturen en/of uitgaves het gaat? Vraag deze dan op via je boekhouding scherm in Rompslomp. Werk je met een boekhouder? Dan kun je dit overzicht downloaden en delen met je boekhouder.

Bekijk je openstaande debiteuren of crediteuren einde boekjaar

Klik op je boekhouding tab om naar je balans te gaan. Klik vervolgens door op je debiteuren of crediteuren rekening om meer inzicht te krijgen.

Debiteuren openen in je balans

Vervolgens klik je in het rechterzijmenu op de knop 'Openstaande posten' voor een overzicht van je openstaande debiteuren of crediteuren. Je ziet nu een lijst met alle facturen/uitgaven/boekingen die nog openstaan aan het einde van dat boekjaar.

Openstaande debiteuren einde boekjaar

Exporteer je openstaande debiteuren of crediteuren einde boekjaar

Wanneer je de lijst met alle openstaande debiteuren of crediteuren inzichtelijk hebt, zie je in het rechterzijmenu de optie tot 'Download als xls'. Zo kun je de openstaande posten exporteren naar Excel en eventueel delen met je boekhouder.