Hoe stel ik de Visma bankkoppeling in?

Rompslomp is onderdeel van de Visma groep en maakt gebruik van de Visma bankkoppeling. Wil je automatisch al je banktransacties in je betalingen overzicht importeren? Dan leggen we in dit artikel uit hoe je de bankkoppeling kunt instellen.

Hoe stel je de bankkoppeling in?

De bankkoppeling stel je als volgt in.
- Activeer de add-on.
- Ga naar instellingen > Visma bankkoppeling.
- Klik op de Groene knop "Rekening(en) koppelen met Visma.

Je krijgt dan het volgende scherm in beeld waar je kiest voor Volgende

Schermafbeelding 2

Selecteer het product  (Rompslomp) en kies voor Volgende

Schermafbeelding 3

In het daarop volgende scherm kies je je bank en je klikt weer op Volgende

Schermafbeelding 4

Je wordt dan doorgeleid naar de Online Bankieren omgeving van je bank waar je de stappen doorloopt om de koppeling te maken.

Nadien wordt je teruggestuurd naar het instellingen scherm in Rompslomp. Vervolgens klik je op de groene knop 'Koppel' om de rekening(en) die je zojuist hebt geautoriseerd te koppelen aan een Rompslomp rekening.

Rekening koppelen

Vanaf het moment van koppelen verschijnen transacties automatisch in je rekeningoverzicht. Je hoeft niet handmatig te synchroniseren.

Historische transacties inladen.

Wil je ook transacties van vóór het koppelmoment inladen? Geen probleem. In het supportartikel importeren van een MT940/CAMT.053 bestand leggen we precies uit hoe dit werkt.

Ik heb al transacties op de rekening waar ik mee wil koppelen.

Heb je al transacties op de rekening waar ik mee wil koppelen? Je kunt je rekening dan gewoon koppelen. Na het koppelen zie je dan de volgende melding.

Saldo komt niet overeen

Er zijn verschillende manieren om je saldo kloppend te krijgen. In het supportartikel Hoe los ik een saldoverschil op? leggen we uit hoe je dit kunt oplossen.