Toegang geven

Geschreven:

Werk je met een boekhouder of meerdere collega's aan een boekhouding? Geef ze gemakkelijk toegang met Rompslomp.nl

Hoe geef je iemand toegang tot je boekhouding?

1. Klik op de naam van je bedrijf in de rechterbovenkant.
  2. Klik op instellingen.
  3. Ga naar het tabblad "Toegang geven".
  4. Vul daar het e-mail adres in van degene die je toegang wilt geven en druk op opslaan.

Toegang geven tot Rompslomp

Degene die wordt uitgenodigd dient een Rompslomp account aan te maken. Heeft degene nog geen boekhouding in Rompslomp dan komt hij/zij direct terecht in jouw boekhouding. Heeft degene meerdere boekhoudingen dan zal hij kunnen switchen tussen meerdere boekhoudingen via een handige overzichtspagina.

Beperkt toegang geven

Wil je dat de extra gebruiker enkel toegang heeft tot een deel van je administratie? Verander dan het toegangsniveau naar "Beperkt" en selecteer die onderdelen waar je toegang tot wilt verlenen. Zo kun je een medewerker bijvoorbeeld zelf zijn/haar uren en ritten in laten vullen, zonder dat er volledige inzage is in de verdere boekhouding.

Beperkt toegang geven