Uren en ritten koppelen aan een factuur

Naast dat je van je uren direct een factuur kunt maken, is de mogelijkheid er ook om je uren en ritten te koppelen aan een bestaande factuur. Wil je je aangemaakte uren en ritten niet langer als ongefactureerd hebben staan? Koppel ze dan aan een factuur uit je facturenoverzicht.

Hoe koppel ik mijn uren en ritten aan een factuur?

Als je je uren en/of ritten aan een reeds aangemaakt factuur wilt koppelen, dan dien je naar de desbetreffende factuur te gaan. Zodra je de factuur opent, scroll je naar beneden tot je in het rechterzijmenu de knop ‘Koppel uren en ritten’ ziet.

uren-koppelen

Als je op deze knop klikt, zie je alle openstaande uren en ritten verschijnen. Klik op de knop "Koppel" en de uren of ritten worden aan de factuur gehangen, ze staan dan niet langer als ongefactureerd in je uren & ritten overzicht. Er komt een eurotekentje naast te staan.

Let wel op: wanneer je op deze manier je uren en ritten koppelt aan een factuur zal zowel de factuur als de uren/rittenspecificatie niet automatisch geüpdate worden.

Hoe maak ik van mijn uren en ritten een factuur?

Zoals gezegd biedt Rompslomp ook de mogelijkheid om direct een factuur te maken van je uren en ritten. Je kunt hier lezen hoe je een factuur maakt van je uren en ritten. Je uren/rittenspecificatie wordt dan direct op de juiste manier opgesteld.