Onze urenregistratie zorgt ervoor dat je geen uur meer mist!

Het registreren van je uren gaat razendsnel met Rompslomp. Je kunt direct een factuur van je uren maken!

rompslomp-header-internetondernemer

Facturen maken      Kosten & bonnen      Boekhouding      Offertes      Uren      Ritten      Klant beheer      Btw      App

Uurtjes makkelijk naar factuurtjes

Urenregistratie

Als freelancer / zzp'er schrijf je soms uren voor klanten. Met Rompslomp houd je je urenregistratie heel gemakkelijk bij. Je kunt direct een factuur maken van je gewerkte uren.

De voordelen op een rij

  • Administreer je eigen urencriterium
  •  Hou gewerkte uren per klant bij
  • Maak eenvoudig een factuur van gewerkte uren
  • Aan het einde van de week of maand verstuur je met één druk op de knop een factuur met alle uren van die periode naar je klant.
  • Hou je ritten bij

Deze gebruikers zijn al fan!

HCR Fotografie

"Eindelijk een betaalbare en slimme oplossing voor alles wat je eigenlijk niet wil doen."

Rompslomp is voor  mij een ideale oplossing. Als eenmansbedrijf kan ik heel snel factureren en de betalingen in de gaten houden. Facturen zien er keurig uit en kunnen direct verzonden worden. Prima oplossing!!

Algemeen oordeel
Betrouwbaarheid
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support

Jachthaven Rotterdam B.V.

"Stoere jonge onderneming met een verfrissende aanpak."

Werkt zeer goed en ik ben tevreden over de functionaliteit, ik hoop dat de functionaliteiten binnen rompslomp nog verder worden ontwikkeld zodat er nog meer goede functies bijkomen. 

Algemeen oordeel
Betrouwbaarheid
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support

Bureau Beter Werken

"Prettig, eenvoudig pakket dat heel snel went."

Prettig, snel en volledig pakket dat past bij mijn behoefte als zzp-er.

Algemeen oordeel
Betrouwbaarheid
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support

Woodapple Coaching

"Ik heb het gevoel dat ik stap voor stap door het proces van factureren wordt genomen en dat ervaar ik als zeer prettig."

Ik ben sinds kort met Rompslomp aan de slag en tot nu toe bevalt het me prima. Ik heb het gevoel dat ik stap voor stap door het proces van factureren wordt genomen en dat ervaar ik als zeer prettig. Als startende ondernemer kan ik prima vooruit met de mogelijkheden die Rompslomp biedt. Het is fijn dat je ook met de app snel je uren bij kunt houden en betalingen kunt verwerken.

Algemeen oordeel
Betrouwbaarheid
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support

Anouk de Bruijn

"Rompslomp is relaxt, volledig en makkelijk je boekhouding doen."

Wat een fijn programma! Waarom ik voor Romslomp heb gekozen? Omdat het toegankelijk, prettig en behulpzaam is. Omdat Rompslomp volledig is. Offertes aanmaken, facturen opstellen en direct vanuit Rompslomp versturen, foto's van je bonnen inboeken als uitgaven, gewerkte uren/gemaakte ritten bijhouden: heb kan allemaal. Je hebt al je administratie op één plek en dat vind ik ideaal. Daarnaast word je in het begin aan de hand genomen dmv een rondleiding langs alle mogelijkheden van het programma en krijg je 4 mails met handige beginnersadviezen. Laat je niet beïnvloeden door de misschien wat onsexy naam van Rompslomp, want het programma is te gek!

Algemeen oordeel
Betrouwbaarheid
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support
rompslomp-urenregistratie-bijhouden-1

Urenregistratie bijhouden met Rompslomp

Registreer gemakkelijk je uren voor klanten en projecten. Hou bij hoeveel je gewerkt hebt per project of per klant. Rompslomp bied een overzichtelijke pagina om je uren en ritten bij te houden. Zo kan je altijd terug vinden hoeveel je gewerkt hebt, waar en voor wie. Administratie bijhouden wordt simpel.

Probeer urenregistratie zelf
rompslomp-factuur-van-gewerkte-uren-2-1

Maak eenvoudig facturen van je gewerkte uren

Zet je gewerkte uren met een druk op de knop om in een factuur. Dit kan gemakkelijk per project (dag) of als je meerdere dagen werkt voor een opdrachtgever gebruik dan het maand of weekoverzicht en zet dit direct om in een factuur.

Maak een factuur van je uren
rompslomp-uren-registreren-1

Eenvoudig overzicht van al je gewerkte uren

Bekijk snel en overzichtelijk al je uren en ritten in het week of maand overzicht. Dit geeft snel duidelijk inzicht in je administratie en maakt het makkelijk je uren te factureren. Het overzicht word duidelijk gegroepeerd per klant of project. Je kan direct zien hoeveel je in een maand of week gewerkt hebt voor een klant of aan een project.

Zet je uren overzichtelijk op een rijtje
rompslomp-urenregistratie-in-de-app-

Bekijk of bewerk je uren overal met de Rompslomp App

Werken op locatie? Voeg direct je uren en ritten toe en bekijk deze overal met de Rompslomp app. Vergeet jij ook wel eens hoeveel uren of dagen je nu precies gewerkt hebt afgelopen maand? Gebruik de Rompslomp app om dit direct te noteren en eenvoudig je administratie op orde te houden.

google-playappstore-1

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.

Waarom kiezen mensen voor Rompslomp?

Kom erachter hoe andere ondernemers aan de slag gaan met Rompslomp en laat je overtuigen.

Probeer het zelf uit