Je kilometer­registratie altijd op orde!

Hou gemakkelijk je kilometers bij met Rompslomp.

rompslomp-rittenregistratie-header-3

Facturen maken      Kosten & bonnen      Boekhouding      Offertes      Uren      Ritten      Klant beheer      Btw      App

Kilometerregistratie

Rij jij veel kilometers voor je klanten en wil je deze op je facturen toevoegen? Met de kilometerregistratie van Rompslomp hou je gemakkelijk je ritten bij.

  • Hou je ritten bij
  • Afstanden worden automatisch uitgerekend
  • Begin- en eindstanden
  • Direct ritten naar je klanten factureren
rompslomp-kilometerregistratie-mock-up-1

Kilometerregistratie

Voer je kilometer registratie in bij Rompslomp. Een rit toevoegen is heel eenvoudig. Vul een vertrek en bezoek adres in en Rompslomp rekent de afstand voor je uit. Geef eenmalig je kilometerstand aan, en Rompslomp rekent met elke rit je nieuwe kilometerstand uit. Ook kan ritten toewijzen aan klanten (contacten) en projecten, zodat je een duidelijk overzicht heb van waar en waarvoor je gereden hebt.

Houd nu je ritten bij
rompslomp-retourtje-1

Retourtje

Je kunt ook gemakkelijk aangeven of de rit een retour was, Rompslomp rekent dan automatisch dubbelen kilometers voor de rit. Registreer zo gemakkelijk je woon-werk, zakelijke en privé-ritten.

Boek je eerste retour in
rompslomp-direct-ritten-factureren-1

Direct ritten factureren

Je ritten kun je gemakkelijk factureren bij je opdrachtgever. Ga naar het week of maandoverzicht en factureer direct per rit, per opdrachtgever of op projectbasis.

Probeer het nu
rompslomp-boekhouder-functies-voor-de-klant

Maak gebruik van de Rompslomp App

Je kunt je kilometers ook toevoegen in de Rompslomp App. Zo vergeet je nooit meer je kilometer registratie bij te houden. De app onthoud ingevoerde locaties voor de volgende keer. Zo hoef je ritten die vaker voorkomen maar één keer in te voeren.

Naar de Google Play StoreNaar de App Store

 

Deze gebruikers zijn al fan!

HCR Fotografie

"Eindelijk een betaalbare en slimme oplossing voor alles wat je eigenlijk niet wil doen."

Rompslomp is voor  mij een ideale oplossing. Als eenmansbedrijf kan ik heel snel factureren en de betalingen in de gaten houden. Facturen zien er keurig uit en kunnen direct verzonden worden. Prima oplossing!!

Algemeen oordeel
Betrouwbaarheid
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support

Jachthaven Rotterdam B.V.

"Stoere jonge onderneming met een verfrissende aanpak."

Werkt zeer goed en ik ben tevreden over de functionaliteit, ik hoop dat de functionaliteiten binnen rompslomp nog verder worden ontwikkeld zodat er nog meer goede functies bijkomen. 

Algemeen oordeel
Betrouwbaarheid
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support

Bureau Beter Werken

"Prettig, eenvoudig pakket dat heel snel went."

Prettig, snel en volledig pakket dat past bij mijn behoefte als zzp-er.

Algemeen oordeel
Betrouwbaarheid
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support

Woodapple Coaching

"Ik heb het gevoel dat ik stap voor stap door het proces van factureren wordt genomen en dat ervaar ik als zeer prettig."

Ik ben sinds kort met Rompslomp aan de slag en tot nu toe bevalt het me prima. Ik heb het gevoel dat ik stap voor stap door het proces van factureren wordt genomen en dat ervaar ik als zeer prettig. Als startende ondernemer kan ik prima vooruit met de mogelijkheden die Rompslomp biedt. Het is fijn dat je ook met de app snel je uren bij kunt houden en betalingen kunt verwerken.

Algemeen oordeel
Betrouwbaarheid
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support

Anouk de Bruijn

"Rompslomp is relaxt, volledig en makkelijk je boekhouding doen."

Wat een fijn programma! Waarom ik voor Romslomp heb gekozen? Omdat het toegankelijk, prettig en behulpzaam is. Omdat Rompslomp volledig is. Offertes aanmaken, facturen opstellen en direct vanuit Rompslomp versturen, foto's van je bonnen inboeken als uitgaven, gewerkte uren/gemaakte ritten bijhouden: heb kan allemaal. Je hebt al je administratie op één plek en dat vind ik ideaal. Daarnaast word je in het begin aan de hand genomen dmv een rondleiding langs alle mogelijkheden van het programma en krijg je 4 mails met handige beginnersadviezen. Laat je niet beïnvloeden door de misschien wat onsexy naam van Rompslomp, want het programma is te gek!

Algemeen oordeel
Betrouwbaarheid
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.