Ritten / kilometerregistratie bijhouden

Geschreven:

Of je nu ritten maakt in een privéauto of een auto van de zaak, het is van belang dat je je kilometers goed bijhoudt. Het registreren van je ritten kan een tijdrovende klus zijn, daarom hebben we het zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt om de km's te registreren, via de Rompslomp app of gewoon via je browser.

Ritten registreren in Rompslomp

Ga naar de 'Uren & Ritten' pagina. Hier klik je op ‘Voer rit in’. Dan zie je het volgende scherm:

ritten-registratie1

Het is een kwestie van de juiste ritgegevens invullen. Er zijn verschillende functies voor het registreren van de ritten in Rompslomp:

• Op basis van de ingegeven adressen berekenen wij de afstand en voeren deze direct in.
  • We onthouden het adres waar jij voor het laatst geweest bent en vullen dit in als start adres van je volgende rit.
  • We onthouden ook je kilometer stand van je auto en gebruiken dit bij de nieuwe rit.
  • Je kunt zakelijke ritten maar ook prive ritten registreren.
  • Maak van je uren & ritten met 1 druk op de knop een factuur. Dit kan op per maand of week en op klant en project niveau
  • Gebruik onze app om je ritten toe te voegen.
  • Maak gemakkelijk retour ritten aan

Ritten boeken op klanten, projecten of per medewerker

Je kunt je ritten per klant, per project en per medewerker opgeven. Dit komt vervolgens terug in het maand / week / totaal overzicht. Vanuit hier kun je de ritten toevoegen op een factuur.

ritten-registratie2

Als je geen klant selecteert wordt de rit ondergebracht als 'Eigen km's zakelijk'.

Ritten rapportage exporteren

We hebben de mogelijkheid gegeven om al je ritten te exporteren naar Excel. Zo kun je naar eigen wens alle geregistreerde gegevens analyseren. Ga hier voor naar 'Uren & Ritten', daar vind je in de rechterzijbalk de knop 'Download Ritten als .xls'.