Hoe pas je je btw-nummer aan naar je btw-id nummer in Rompslomp?

Geschreven:

Hoe pas je je btw-nummer aan naar je btw-id nummer in Rompslomp?

Ga naar 'Instellingen' en vervolgens naar 'Betalingsgegevens'. Hier kan je het btw-nummer aanpassen:

btw-id-instellingen

Hoe pas je je btw-nummer aan op je factuur layout?

In de factuurlayout werken we met variabelen. Dit betekent dat de gegevens die jij via de instellingen aanpast; automatisch op de factuur worden aangepast. Check daarom ook even of de variabelen in de factuur layout nog goed staan.

Om dit te controleren kan je naar Instellingen > Layout > Aanpassen gaan. Vervolgens klik je in het rechtermenu op 'aangepaste tekst' en vink je 'bedrijfsgegevens' aan. Hier zie je de variabelen staan. Die van je btw-nummer is: { bedrijf_btwnummer }

btw-id-factuur