Hoe pas je je btw-nummer aan naar je btw-id nummer in Rompslomp?

Geschreven:

Hoe pas je je btw-nummer aan naar je btw-id nummer in Rompslomp?

Ga naar 'Instellingen' en vervolgens naar 'Betalingsgegevens'. Hier kan je het btw-nummer aanpassen:

btw_id_1-1

Hoe pas je je btw-nummer aan op je factuurlay-out?

In de factuurlay-out werken we met variabelen. Dit betekent dat de gegevens die jij via de instellingen aanpast, automatisch op de factuur worden aangepast. Check daarom ook even of de variabelen in de factuurlay-out nog goed staan.

Om dit te controleren ga je naar 'Instellingen' > 'Layout' > 'Aanpassen'. Vervolgens klik je in het rechtermenu op 'Aangepaste tekst' en vink je 'Bedrijfsgegevens' aan. Hier zie je de variabelen staan. Die van je btw-nummer is: { bedrijf_btwnummer }

btw_id_2-1