Mijn Rompslomp abonnement is gestopt, waarom krijg ik nog een incasso?

Geschreven: 
Je hebt jouw Rompslomp abonnement opgezegd, maar je krijgt daarna nog een afschrijving van de bank van Rompslomp. Hoe kan dit?

Onze abonnementen betaal je achteraf en wij incasseren maandelijks op de 1e van de maand, na de ingang van de nieuwe periode. Zodra je opzegt, zal jouw abonnement eindigen op de laatste dag van dan afgenomen periode in je abonnement. Bij de incasso moeten we altijd rekening houden met een aankondigingstermijn van 2 weken, hierdoor kan er wat tijd zitten tussen de factuur en de incasso van die factuur. De factuur sturen wij altijd aan de het begin van jouw nieuwe abonnementsperiode.

Stel dat jouw abonnementsperiode loopt van 24 mei tot 25 juni. Maar je zegt op 28 mei jouw abonnement op. Het abonnement loopt dan tot 25 juni en zal daarna eindigen. Maar op 1 juli zal dan nog de incasso van deze periode plaatsvinden. De incasso vindt dus plaats nadat je hebt opgezegd en nadat het abonnement is afgelopen. Dit kan voor verwarring zorgen maar het is een terechte incasso van je laatste factuur.

Nadat je hebt opgezegd, kan het dus voorkomen dat je nadat jij je opzegging hebt ingediend een incasso van ons krijgt voor jouw laatste factuur en abonnementsperiode.