Bedrijfsgegevens en betalingsgegevens aanpassen

Geschreven: 

Voor een juiste facturering is het van belang dat zowel de bedrijfs- als de betalingsgegevens van de eigen onderneming correct zijn.

Wil je de gegevens aanpassen die op de factuur aan jouw klant staan?

In Rompslomp is het heel eenvoudig om deze gegevens aan te passen. Klik onderin de linkermenubalk op ‘Instellingen’. Vervolgens kom je op de pagina ‘Bedrijf’. Hier heb je de mogelijkheid om jouw bedrijfsgegevens te wijzigen. Let hierbij op de regels van de Belastingdienst. Zo kan je niet zomaar een KVK-nummer wijzigen omdat deze gekoppeld is aan jouw bedrijf. Je kan wel de naam van jouw bedrijf wijzigen, zo kan één onderneming - met één KVK-nummer -wel meerdere handelsnamen hebben. Dit moet overigens wel bij de KVK bekend zijn.

Onder ‘Betalingsgegevens’ kun je bijvoorbeeld jouw rekeningnummer wijzigen.

Let op! Als je hier je betalingsgegevens wijzigt, dan wordt hiermee niet automatisch ook het IBAN aangepast waar we we jouw abonnement van incasseren. Lees hier hoe je je incasso rekeningnummer wijzigt.

Moeten onze facturen aan jou op een andere naam komen?

Dat pas je aan door in Rompslomp naar Mijn account >Mijn abonnement te gaan. Daar kun je dan de gegevens aanpassen. Toekomstige facturen zijn dan geadresseerd aan de nieuwe naam.

Heb je een Rompslomp PREMIUM abonnement en moeten onze facturen aan jou op naam van een van je andere administraties onder dat abonnement komen?

Dan dien je een mail te sturen naar support@rompslomp.nl waarin je het volgende aangeeft
- Bedrijfsnaam
- Contactpersoon
- E-mailadres van de contactpersoon waar de factuur naar toegezonden moet worden
- Adres
- Postcode
- Woonplaats
- Land
- KvK nummer

Wij dragen er dan zorg voor dat de gegevens aangepast worden en dat toekomstige facturen naar het gewenste bedrijf gestuurd worden.