Betalingen beheren

De automatische bankkoppeling heeft betalingen toegevoegd aan je betalingen, je hebt je betalingen toegevoegd via handmatige betalingen, of je hebt bankmutaties geïmporteerd. Het overzicht van al je zakelijke betalingen staat nu in Rompslomp.

Naast het inboeken van je betalingen heb je nog een aantal andere mogelijkheden om je betalingen te beheren.

Betaling verwijderen

Nadat je een betaling hebt toegevoegd kun je deze ook weer verwijderen door op het uitvouw-icoon in de groene button van jouw betaling te klikken. Hier zie je de optie tot het wijzigen en verwijderen van je betaling.

Meerdere betalingen verwijderen

Je kunt ook meerdere betalingen in 1 x verwijderen, bijvoorbeeld als je per ongeluk het verkeerde bankmutatie bestand hebt geupload. Dit doe je door eerst de betalingen te selecteren, vervolgens ga je bovenin naar de 'Acties' dropdown en klik je op verwijder.

Filteren van betalingen

Wil je niet alle betalingen zien dan kun je bij de meest linkse dropdown, dit staat boven alle betalingen, kiezen of je alle, alle ingeboekte of de niet ingeboekte betalingen wilt zien. Hier kun je ook selecteren op de betalingen die handmatig zijn toegevoegd.

Betaling ontkoppelen

Als je een betaling aan een factuur of uitgave hebt gekoppeld dan kun je deze ook weer ontkoppelen, dit doe je door op het ontkoppel-icoon te klikken:

Betalingen beheren

Meer informatie

Betalingen inboeken
Deel betalingen inboeken