Factuur in het Engels maken

Geschreven:

Jouw digitale facturen in het Engels opstellen?

Hoe stel je een factuur op in het Engels?

1. Ga naar instellingen (klik in het bovenste menu op je bedrijfsnaam en vervolgens op instellingen).
  2. Ga daar naar het tabblad "Lay-out", je ziet daar je factuur lay-outs. Er staat al een standaard lay-out in het Nederlands.
    Factuur layout instellingen scherm
  3. Klik op "Voeg een nieuwe factuur lay-out toe" en er opent een nieuw scherm waarop een voorbeeld factuur te zien is. Je hebt dan diverse mogelijkheden om je factuur lay-out aan te passen. Alle mogelijke wijzigingen staan in de rechter zijbalk benoemd.
  4. Onder het kopje "Aangepaste teksten" vind je alle teksten die op je factuur te zien zijn, deze kun je zelf vertalen naar het Engels.

Let op: De aanpassingen die je maakt gelden voor alle facturen & offertes die deze lay-out gaan gebruiken of voor alle facturen die de lay-out gebruiken en nog niet definitief gemaakt zijn. Facturen die al definitief gemaakt zijn blijven de oude lay-out gebruiken en blijven dus ongewijzigd!

Factuur lay-out instellingen scherm