Instellen van iDEAL betalingen

Geschreven:

Om iDEAL in te stellen voor je bedrijf ga je naar je instellingen. Hier klik je op iDEAL en dan op 'Connect with Mollie'. Nu kom je op de website van Mollie, waar wij mee samenwerken om iDEAL betalingen aan te kunnen bieden.

Maak een account aan bij Mollie

Maak hier een account aan en doorloop alle stappen die op website gevraagd worden. Let op, er wordt gevraagd een website in te vullen. Als je geen website voor je bedrijf hebt, vul dan bedrijfsnaam.rompslomp.nl in. Bij betalingsmethode moet je minimaal iDEAL aanzetten, maar het is ook mogelijk om meerdere te kiezen, bijvoorbeeld iDEAL en PayPal.

Stel je Mollie website profiel in

Het kan een paar uur duren tot je profiel is goedgekeurd. Als je profiel is goedgekeurd ga je terug naar je Rompslomp instellingen. Als de iDEAL pagina niet veranderd is moet je deze even refreshen. Selecteer je website profiel en klik op Opslaan. Je kunt nu facturen maken met een iDEAL betaallink.

iDEAL website koppeling