Simple-Simon koppeling voor werkbonnen

Je kunt Rompslomp koppelen met de werkbon app Simple-Simon om zo gemakkelijk werkbonnen om te zetten naar facturen in Rompslomp.

Wat is Simple-Simon?

Met Simple-Simon de slimme werkbon app kom je af van de papieren documenten en versimpel je werkprocessen. werk niet langer met papieren werkbonnen. Registreer alle informatie en taken online op je smartphone of tablet die realtime worden gesynchroniseerd.

Hoe werkt de Simple-Simon koppeling?

Je werkbon handel je af in Simple-Simon. De gearchiveerde werkbonnen worden met de integratie automatisch doorgestuurd naar Rompslomp. Daar worden ze als een concept factuur aangemaakt met daarop de gewerkte uren en de gebruikte producten van de werkbon.

Wanneer je de integratie via Simple-Simon activeert, wordt Rompslomp leidend. Klanten en artikelen moeten worden toegevoegd aan Rompslomp. Simon haalt deze op en je kunt beginnen met het maken en plannen van jouw werkbonnen!

Lees in deze PDF handleiding alles over de werking en installatie van de koppeling.

Hoe activeer je de koppeling?

Om de integratie te kunnen realiseren heb je een Simple-Simon account nodig. Vanuit daar moet Simple-Simon gekoppeld worden met Rompslomp.

Vanuit je Simple-Simon account wordt je na activatie doorverwezen naar je Rompslomp account. Log in op je Rompslomp account en geef de Simple-Simon app toegang (autoriseren) tot jouw Rompslomp data.

Dit ziet er zo uit:

Autoriseren van Simple-Simon vanuit Rompslomp

Acties in Rompslomp na overzetting

Zoals gezegd wordt er een conceptfactuur in Rompslomp aangemaakt van iedere werkbon die je doorzet.

Volg onderstaande stappen om deze factuur correct in je boekhouding te zetten:

1. Controleer of de conceptfactuur correct is. Check of je de factuur kunt matchen met de werkbon.
2. Maak na controle de conceptfactuur definitief en verstuur 'm aan je klant. Dit wordt dan ook echt in je boekhouding verwerkt.
3. Ontvang je de betaling? Vergeet dan niet om de betaling van de factuur in je boekhouding te verwerken. Standaard wordt de factuur aangemaakt met een betaalstatus "niet betaald". Regel jij dit zelf via je bank? Dan kun je facturen afletteren via de normale weg die we in Rompslomp aanbieden. Je kunt ook gemakkelijk betalingen van je bank importeren in je boekhouding.

Wat kost de koppeling?

Je hebt een Rompslomp Professional abonnement nodig om te kunnen koppelen met andere software.

  • Rompslomp berekent geen extra kosten voor de softwareintegratie.
  • Voor de kosten die Simple-Simon in rekening brengt, verwijzen we je naar Simple-Simon zelf.