Simple-Simon koppeling voor werkbonnen

Geschreven: 

Je kunt Rompslomp koppelen met de werkbon app Simple-Simon om zo gemakkelijk werkbonnen om te zetten naar facturen in Rompslomp.

Simple-Simon integratie met Rompslomp

Wat is Simple-Simon?

Simple-Simon de slimme werkbon app is een online oplossing om af te komen van de papieren documenten en om je werkprocessen te versimpelen. Niet langer werken met papieren werkbonnen maar makkelijk en snel online registreren van alle informatie en taken op je smartphone of tablet die realtime worden gesynchroniseerd.

Hoe werkt de Simple-Simon koppeling?

Je werkbon handel je af in Simple-Simon, de gearchiveerde werkbonnen worden met de integratie automatisch doorgestuurd naar Rompslomp en als een concept factuur aangemaakt met daarop de gewerkte uren en de gebruikte producten van de werkbon.

Wanneer je de integratie via Simple-Simon activeert, wordt Rompslomp leidend. Klanten en artikelen moeten worden toegevoegd aan Rompslomp. Simon haalt deze op en je kunt beginnen met het maken en plannen van jouw werkbonnen!

Vind hier een PDF handleiding met alle stappen uitgelegd over de werking en installatie

Hoe activeer je de koppeling?

Om de integratie te kunnen realiseren heb je uiteraard een Simple-Simon account nodig en vanuit daar moet Simple-Simon gekoppeld worden met Rompslomp.
Lees hier alle details over de integratie

Vanuit je Simple-Simon account wordt je na activatie van de integratie doorverwezen naar je Rompslomp account. Je zult dan moeten inloggen op je Rompslomp account en vervolgens de Simple-Simon app toegang moeten geven (autoriseren) tot jouw Rompslomp data. Dit ziet er zo uit:

Autoriseren van Simple-Simon vanuit Rompslomp

Acties in Rompslomp na overzetting

Zoals gezegd wordt er een concept factuur in Rompslomp aangemaakt van iedere werkbon die je doorzet. Volg onderstaande stappen om deze factuur correct in je boekhouding te zetten.
1. Controleer of de concept factuur correct is en check ook even goed of je de factuur kunt matchen met de werkbon.
2. Maak na controle de concept factuur definitief en verstuur deze aan je klant. Op dat moment wordt het echt in je boekhouding verwerkt.
3. Wanneer je betaalt krijgt vergeet dan niet ook de betaling van de factuur in je boekhouding te verwerken. Standaard wordt de factuur aangemaakt met een betaalstatus "niet betaald". Regel jij zelf via je bank dan kun je facturen afletteren via de normale weg die we in Rompslomp aanbieden. Je kunt ook gemakkelijk betalingen van je bank importeren in je boekhouding.

Wat kost de koppeling?

Rompslomp berekent geen extra kosten voor de integratie. Je hebt een Rompslomp PRO abonnement nodig om te kunnen koppelen met andere software.
Voor de kosten die Simple-Simon in rekening brengt verwijzen we je graag naar Simple-Simon zelf.