Telefoonnummer Rompslomp support

Geschreven: · Laatst gewijzigd:

We hebben geen directe telefonische helpdesk, onze support is bij voorkeur online per e-mail en per chat bereikbaar. De soms complexe vraagstukken kunnen we per e-mail een stuk beter uitleggen. We proberen altijd zo snel mogelijk te antwoorden, dus lang hoef je niet te wachten op reactie.

Op werkdagen heb je binnen 24 uur reactie van ons. Tussen 09:00 en 17:00 op werkdagen zijn wij meestal ook bereikbaar op de chat. In het weekend is onze supportdesk gesloten, dan zijn wij ook niet beschikbaar op de chat. Je krijgt dan maandag per e-mail antwoord op jouw ingestuurde vraag.

Toegang geven

Door ons toegang te geven kunnen we meekijken in jouw administratie. Zo kunnen we bijvoorbeeld helpen met de opmaak van jouw lay-out of het opsporen van een bepaalde mutatie.

  1. Log in op Rompslomp.nl en klik op je bedrijfsnaam in de gele balk
  2. Ga naar je instellingen > tabje 'Toegang geven'
  3. Klik op de groene knop om support toegang te geven
  4. Laat ons weten dat de toegang verleend is, dan kijken we z.s.m. met je mee.

Afspraak maken

Heb je onze support handleiding(en) doorgenomen en ook al contact per mail met ons gehad, maar kom je er nog steeds niet uit? We bieden je dan de optie om een korte 1-op-1 afspraak te maken. Wij bellen je op het geplande tijdstip -of we zien elkaar via Google Meet- en helpen je dan graag verder. Dus kom je er echt niet uit? Plan dan hier een korte afspraak met ons in.