YesHugo koppeling voor automatische rittenregistratie

Vergeet het gedoe van handmatige rittenadministratie! Met de slimme koppeling van YesHugo en Rompslomp worden al je ritten moeiteloos gesynchroniseerd in je boekhouding. Het resultaat? Een nauwkeurige kilometerregistratie die voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst. En dat allemaal met slechts één klik. 

Wat is YesHugo?

YesHugo maakt gebruik van geavanceerde GPS-technologie om de locatie van je voertuig elke paar seconden te registreren. Dit resulteert in een gedetailleerde en betrouwbare rittenadministratie die automatisch wordt verwerkt in je boekhouding. Je krijgt inzicht in essentiële informatie zoals datum, begin- en eindstanden van je kilometerteller en vertrek- en aankomstadressen. Zelfs de gereden route op de kaart. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar minimaliseer je ook de kans op fouten en dubbele invoer.

Het bijhouden van je kilometerregistratie is als zzp'er niet alleen een verplichting, het kan je ook veel voordeel opleveren. Met minder dan 500 privékilometers per jaar betaal je namelijk geen bijtelling. Maar wees gewaarschuwd, de Belastingdienst kan op elk moment een grondige controle uitvoeren. Met de naadloze integratie van YesHugo en Rompslomp hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. Alles wordt nauwkeurig automatisch vastgelegd, waardoor je tijd en geld bespaart.

Wat heb ik nodig voor de koppeling tussen YesHugo en Rompslomp?

Beheer automatisch al je gereden ritten en kilometers. Heel eenvoudig met een systeem dat zelf aan te sluiten is via de OBD, USB of autolader (12v) poort. Hierover lees je meer op de website van YesHugo.

Hoe stel ik de koppeling tussen YesHugo en Rompslomp in?

Met de API van YesHugo maak je eenvoudig een koppeling, zo trek je de gewenste data naar je eigen systeem. Maak zelf de keuze uit specifieke dagen, tijden, voertuigen, personen en vele andere filters. Je activeert de koppeling via je YesHugo-account. Op de website van YesHugo lees je meer over het koppelen van YesHugo en Rompslomp

Let op! Het blijft ook mogelijk om handmatig ritten toe te voegen. Handig wanneer je bijvoorbeeld kilometers moet registreren die met een ander voertuig gemaakt zijn. We vertellen je er graag meer over in dit  supportartikel over Ritten / kilometerregistratie bijhouden.