Het gratis proefabonnement van Rompslomp

 

Hoe start ik een proefabonnement bij Rompslomp?

Meld je hier makkelijk en snel aan. Meteen na het aanmelden kun je aan de slag.  Lees hoe je daarna stap-voor-stap begint met het inrichten van jouw boekhouding dit artikel.

Hoe lang kan ik gebruikmaken van het proefabonnement?

Het proefabonnement kun je 30 dagen gebruiken. Je krijgt in deze periode alle functies van het Professional pakket. Zo kun je alle functies uitproberen en op je gemak te ontdekken wat je nodig hebt. 

Zit ik ergens aan vast?

Nee. Wanneer je je aanmeldt voor je proefabonnement vragen we alleen naar je naam en e-mailadres. Verder moet je een wachtwoord voor je account aanmaken. We vragen niet naar betalingsgegevens. Je moet zelf kiezen voor een betaald abonnement aan het eind van de proefperiode als je daar gebruik van wilt maken. 

Wat zit er allemaal in het proefabonnement?

Tijdens de proefperiode kun je gratis gebruikmaken van het Professional pakket. 
Met dit pakket kun je o.a.:

 • Onbeperkt offertes en facturen sturen met je eigen logo en huisstijl.
 • Automatische herinneringen versturen van onbetaalde facturen
 • Een IDEAL link plaatsen op je facturen zodat je het makkelijk maakt voor de klant en ze snel betaald worden.
 • Pakbonnen of een proforma-facturen maken.
 • Btw-aangifte automatisch versturen

Bekijk op deze pagina alle functies die zijn inbegrepen in de pakketten. 

Wat gebeurt er als de proefperiode voorbij is?

Na de 30 dagen stopt het proefabonnement  automatisch. Het wordt dan omgezet naar het Gratis pakket dat je kosteloos kunt blijven gebruiken.

Het Gratis pakket heeft beperkte functionaliteiten. Hierdoor zijn mogelijk niet alle gegevens meer beschikbaar. Kies je na je proeftijd voor een Professional pakket? Dan blijven alle functies gewoon beschikbaar. 

Je hebt na de proefperiode van 30 dagen dus verschillende opties:

 • Je doet helemaal niks
  Je pakket wordt aan het eind van de proefperiode automatisch omgezet naar het Gratis pakket. 

  Doordat het Gratis pakket over beperkte functionaliteit beschikt, is het mogelijk dat je gegevens na omzetting niet meer volledig inzichtelijk zijn. Het is daarom verstandig om een back-up te maken. Je kunt dan al jouw gegevens exporteren naar Excel en al je documenten (facturen en uitgaven) downloaden zodat je deze kunt opslaan. 

 • Je kiest voor een betaald pakket.
  Je kunt ook al in de proefperiode kiezen voor een betaald pakket. Zijn er nog dagen van je proefperiode over? Dan ga je pas daarna betalen.

 • Je account en gegevens verwijderen
  Ga je niet verder met Rompslomp? Maak dan een back-up van je gegevens en laat je account verwijderen. Je account is dan na 7 dagen definitief verwijderd.