Hoe kan ik gebruikmaken van een deal?

In het Apps & Deals center vind jij alle deals die geplaatst zijn vanuit onze eigen gebruikers of vanuit commerciële zakelijke partijen.

  • Onder de uitgelichte deals vind je onze gesponsorde deals.
  • Bij de apps staan alle software integraties waarmee je binnen Rompslomp een koppeling kan maken en jouw administratieve handelingen kan versnellen of vereenvoudigen.
  • Tussen de deals vind je aanbiedingen met leuke kortingen!

Ben jij een leuke korting tegengekomen waar je gebruik van wil maken? Klik op de betreffende app of deal. Op de actiepagina klik je op de groene knop en ga verder naar de pagina van de leverancier.

Wij streven ernaar om zo relevant mogelijk te zijn voor onze gebruikers, met een link naar duurzaamheid. Weet jij een relevante organisatie die via het Apps & Deals center onder de aandacht moet komen? Breng jouw suggestie in via support@rompslomp.nl onder vermelding van ‘Apps & Deals center’.

Geleverde product of dienst

Heb je problemen met de producten of diensten die geleverd worden vanuit de deal? Neem dan contact op met de leverancier. Het doel van ons Apps & Deals center is om voor onze gebruikers aantrekkelijke zakelijke aanbiedingen te verzamelen, zodat je ook hier voordeel kunnen bieden. Wij bieden een marktplaats aan en wij zijn niet verantwoordelijk voor de levering ervan.