Schoenendoos koppelen met Dropbox

Het is mogelijk om Dropbox te koppelen met de schoenendoos. Je kunt dan bestanden op je eigen computer in een mapje opslaan waarna ze direct in Rompslomp beschikbaar zijn.

Koppelen met Dropbox.

Klik op de knop "Koppelen met Dropbox". Je wordt dan naar de site van Dropbox gestuurd. Daar moet je toestemming geven aan Rompslomp om te koppelen met Dropbox. Dit is veilig, we krijgen alleen toegang tot een nieuwe map en niet tot de rest van jouw bestanden.

Gekoppeld, wat nu?

In jouw Dropbox is een map aangemaakt genaamd "Apps > Rompslomp".

Heb je een bonnetje? Sla deze dan direct op in je Dropbox in de bovengenoemde map. Dit kun je op diverse manieren gemakkelijk doen:

Foto maken

Maak een foto van het bonnetje met je mobiel en sla deze op in je Dropbox met de Dropbox app. Download en open de app op je smartphone, ga dan naar de juiste schoenendoos map (Niet verwerkt), klik dan op de knop om foto’s te uploaden (rechts bovenin), vervolgens kun je hier je gemaakte foto’s selecteren die je wilt opslaan in je schoenendoos.

Bestand opslaan

Heb je een digitale bon / factuur ontvangen per email? Sla de bijlage direct op in de schoenendoos. Heb je geen bijlage dan kun je ook de email "afdrukken naar een PDF bestand" en vervolgens opslaan in je schoenendoos.

Als je bonnetjes zijn geüpload en je ververst de pagina, dan zie je de bonnetjes hieronder verschijnen. Je kunt met de Dropbox app bonnetjes direct met je mobiel inscannen.

Klik vervolgens op Begin met inboeken. Je gaat dan naar het bonnetje en kunt handmatig de juiste gegevens inboeken. Sla de factuur op en je bent klaar! Wij verplaatsen de bon direct voor je naar de map "Verwerkt" in de schoenendoos.