Abonnement opzeggen

Wil je je Rompslomp-abonnement opzeggen? Dit kan via jouw Rompslomp-account. Zodra je bent ingelogd, klik je op je accountsnaam rechtsboven in je scherm > "Mijn account" > "Mijn abonnement". Daar vind je jouw actieve abonnement. Je kunt dit direct stopzetten door op de knop "stoppen" te klikken.

Nadat je abonnement is afgelopen, zal dit automatisch worden omgezet naar Rompslomp Gratis. Let op: je kunt dan nog wel een incasso van je laatste factuur ontvangen

Wil je liever je account helemaal verwijderen? Lees hier hoe dit werkt