Exporteer de balans en winst- en verliesrekening

Balans en winst & verliesrekening exporteren

Je kunt je balans en winst- en verliesrekening exporteren door naar 'Boekhouding' te gaan, daar vind je in het menu aan de rechterzijkant de knop 'Exporteren'.

Export balans en Winst en verlies rekening

Of je gaat via 'Instellingen' naar 'Exporteren'

Export balans Winst en verlies rekening

Je kunt de balans en winst & verliesrekening exporteren per maand, kwartaal of boekjaar. De export wordt in een Excelbestand gedownload.

Mutaties exporteren

Om de mutaties per rekening (grootboek) te exporteren ga je als volgt te werk.

1. Ga naar Boekhouding > tabje Mutaties.
    Hier zie je alle mutaties.

2. Klik op 'Exporteren' > 'Download als .Xls' om alle mutaties te exporteren naar Excel

3. Pas een filter toe om dit te filteren. Klik op 'filteren'. Hier kan je een rekening ( bijvoorbeeld omzet of kosten) en datum (van - tot ) selecteren.

4. Vervolgens klik je op 'Exporteren' > 'Download als .xls' Om jouw selectie te exporteren naar Excel.