Hét makkelijkste boekhoud­programma voor webshops!

Super makkelijk zelf de boekhouding voor je webshop bijhouden! Koppel je webshop met Rompslomp en je verkoopfacturen worden automatisch ingeboekt. Het enige wat jij hoeft te doen is zoveel mogelijk te verkopen.

Koppel je boekouding met je webshop
Boekhouding voor webshops

Tijdsbesparende online boekhouding voor je webshop

Als webshop eigenaar wil je zoveel mogelijk met je webwinkel bezig zijn en minder met je boekhouding. Rompslomp is een supermakkelijk en compleet boekhoudprogramma waarmee je zelf je boekhouding kunt bijhouden, zonder dat het je veel tijd en moeite kost. Met de koppeling tussen je webshop en Rompslomp worden al jouw verkopen direct in je boekhouding geïmporteerd, handig toch?

 • Automatische koppeling met je webshop
 • Al je webwinkel facturen automatisch in je boekhouding verwerkt
 • Boek je inkoop en bonnetjes makkelijk in
 • Krijg een handig btw-overzicht voor je btw-aangifte
 • Inzicht in je webwinkel succes met rapportages
 • Automatische bankkoppeling
 • Transacties handmatig importeren
 • Boek investeringen en afschrijvingen in
 • Voorraad en producten administratie
 • Handige online boekhoud app
rompslomp-webshop-koppelingen

Koppel je webshop aan Rompslomp

Als je een webshop runt dan is een koppeling met je boekhoudpakket een grote pre. Met Rompslomp kun je koppelen met de meest gebruikte webwinkelsoftware. Een koppeling is gemakkelijk te maken en eenmaal gekoppeld dan worden je verkoopfacturen automatisch overgezet naar je Rompslomp boekhouding. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is zorgen dat je de betalingen update in je boekhouding.

Ontdek de koppelingen
rompslomp-automatische-bankkoppeling-2

Automatische bankkoppeling en transacties importeren

De betaalstatus van je webshop verkopen kun je gemakkelijk bijwerken met behulp van onze automatische bankkoppeling. Je importeert automatisch je banktransacties vanuit alle Nederlandse banken. Maak je gebruik van een betaalprovider zoals Mollie, Paypal, Buckaroo, etc? Je kunt dan ook gemakkelijk transacties importeren via een mt940 bestand of zelfs met Excel.

Ervaar onze bankkoppeling
rompslomp-btw-overzicht-voor-je-btw-aangifte-illustratie-2

Btw-overzicht voor je btw-aangifte

Op basis van al je inkoop en verkoop facturen wordt automatisch de te betalen btw en voorbelasting berekent. Dit alles zetten we duidelijk op een btw-overzicht die 1 op 1 overeenkomt met die van de Belastingdienst. Ook doen we diverse checks die zorgen dat jouw btw-aangifte kloppend is. Zo wordt het doen van je btw-aangifte een fluitje van een cent.

Bekijk het btw-overzicht
rompslomp-boekhouding-geautomatiseerd-2

Je boekhouding geautomatiseerd

Het bijhouden van je boekhouding kost je steeds minder tijd want veel wordt voor jou al automatisch gedaan, denk hierbij aan:

 • Inkoop en verkoop automatisch verwerkt
 • Investeringen en afschrijvingen automatisch berekenen
 • Auto-inboek voorstellen voor betalingen
 • Scan & herken functie voor je bonnen
Start met automatisch boekhouden
rompslomp-screenshot-producten-1

Voorraad en producten administratie

Je kunt natuurlijk de voorraad in je webshopsoftware bijhouden. Met de producten en voorraadadministratie is het ook mogelijk in Rompslomp bij te houden. Op deze manier heb je meteen een accurate en complete voorraadadministratie in je boekhouding zitten. Het enige wat jij hoeft te doen is de inkoop en de verkoop in te boeken en wij houden je voorraad automatisch bij.

Ontdek onze voorraadadministratie
rompslomp-altijd-en-overal-boekhouden-1

Altijd & overal boekhouden

Met onze handige online boekhoud app kun je overal waar je wilt je boekhouding bekijken en bijwerken. We hebben zowel een Android als iOS app die op elke telefoon of tablet werkt. Dus ben je onderweg en wil je zien hoe succesvol je webshop nou precies is? Open de app en je weet het.

google-playappstore-1

Deze gebruikers zijn al fan!

HCR Fotografie

"Eindelijk een betaalbare en slimme oplossing voor alles wat je eigenlijk niet wil doen."

Rompslomp is voor  mij een ideale oplossing. Als eenmansbedrijf kan ik heel snel factureren en de betalingen in de gaten houden. Facturen zien er keurig uit en kunnen direct verzonden worden. Prima oplossing!!

Algemeen oordeel
Betrouwbaarheid
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support

Jachthaven Rotterdam B.V.

"Stoere jonge onderneming met een verfrissende aanpak."

Werkt zeer goed en ik ben tevreden over de functionaliteit, ik hoop dat de functionaliteiten binnen rompslomp nog verder worden ontwikkeld zodat er nog meer goede functies bijkomen. 

Algemeen oordeel
Betrouwbaarheid
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support

Bureau Beter Werken

"Prettig, eenvoudig pakket dat heel snel went."

Prettig, snel en volledig pakket dat past bij mijn behoefte als zzp-er.

Algemeen oordeel
Betrouwbaarheid
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support

Woodapple Coaching

"Ik heb het gevoel dat ik stap voor stap door het proces van factureren wordt genomen en dat ervaar ik als zeer prettig."

Ik ben sinds kort met Rompslomp aan de slag en tot nu toe bevalt het me prima. Ik heb het gevoel dat ik stap voor stap door het proces van factureren wordt genomen en dat ervaar ik als zeer prettig. Als startende ondernemer kan ik prima vooruit met de mogelijkheden die Rompslomp biedt. Het is fijn dat je ook met de app snel je uren bij kunt houden en betalingen kunt verwerken.

Algemeen oordeel
Betrouwbaarheid
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support

Anouk de Bruijn

"Rompslomp is relaxt, volledig en makkelijk je boekhouding doen."

Wat een fijn programma! Waarom ik voor Romslomp heb gekozen? Omdat het toegankelijk, prettig en behulpzaam is. Omdat Rompslomp volledig is. Offertes aanmaken, facturen opstellen en direct vanuit Rompslomp versturen, foto's van je bonnen inboeken als uitgaven, gewerkte uren/gemaakte ritten bijhouden: heb kan allemaal. Je hebt al je administratie op één plek en dat vind ik ideaal. Daarnaast word je in het begin aan de hand genomen dmv een rondleiding langs alle mogelijkheden van het programma en krijg je 4 mails met handige beginnersadviezen. Laat je niet beïnvloeden door de misschien wat onsexy naam van Rompslomp, want het programma is te gek!

Algemeen oordeel
Betrouwbaarheid
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.