Klantverhaal
6 september 2024

Ik hou ervan om te zien hoe mijn cashflow loopt

Voor de klantverhalen van Rompslomp bezoeken we ondernemers die met ons programma werken en graag hun ervaring met ons delen in de vorm van een interview. We nemen een kijkje bij ze op de zaak en vragen om een eerlijke mening over Rompslomp. Zo waren we ook bij Hans van Online Marketeer Per Uur. Hij werkt sinds het begin van zijn onderneming met Rompslomp.    

“Het spreekt eigenlijk bijna allemaal voor zich. Dat maakt dat het boekhouden gewoon heel makkelijk wordt, juist ook door Rompslomp.”

Hans, oprichter van Online Marketeer Per Uur, vertelt ons enthousiast over zijn werk: “Wij zijn geen full-service bureau. We hebben een flexibele schil van specialisten om ons heen die ondernemers helpen om hun zorgen uit handen te nemen.”

Hoewel hij geen hekel heeft aan boekhouden, zijn de ondernemerszorgen hem niet vreemd. “Mijn grootste uitdaging is of ik het wel goed doe. Zijn mijn klanten tevreden? Maar als je goede feedback krijgt, weet je dat je op de goede weg zit.”

Het kost gewoon vrij weinig tijd om je boekhouding te doen

Beginnen met facturatie was voor Hans het belangrijkste. "Heel snel heb ik ook de stap genomen om de BTW aangifte add-on te ontnemen. Ik wil het meest brede pakket, want ik hou ervan om te zien hoe mijn cashflow loopt." Met een brede lach zegt Hans: "Sinds ik de Rompslomp ben gaan gebruiken moet ik zeggen: Het kost gewoon vrij weinig tijd om je boekhouding te doen. En zeker met een bankkoppeling."

“Je boekingen komen binnen, je werkt je journaalposten af en het is klaar. Dus eigenlijk ben ik wekelijks misschien een half uurtje bezig met mijn boekhouding.” 

Wat zou het nóg makkelijker maken?

“Het zou handig zijn als Rompslomp een urenregistratie zou toevoegen voor als je een personeelslid hebt. Want er zijn denk ik best wel veel zzp’ers die als eenmanszaak zijn begonnen, maar na verloop van tijd groeien. Ik denk dat het voor één tot vijf medewerkers ook nog een prima pakket is om mee te werken.”

Het antwoord van Rompslomp

“Hans, dank voor je tip” Is de reactie van onze managing director Niels Olthuis. “Het is iets complexer dan alleen maar zo'n weergaven, want dat vraagt ook om een systeem dat je meer inzicht geeft. We vinden het heel belangrijk dat urenregistratie supersimpel is in Rompslomp, dus dat gaan we samenvoegen. En zodra we iets hebben wat daarop uitkomt, komen we bij je terug. Dank voor je feedback.”

Zelf gratis en vrijblijvend uitproberen? 

Wil jij net als Hans, een overzichtelijke boekhouding? Probeer dan een maand gratis het Professional pakket uit. We beloven dat er geen kleine lettertjes zijn of addertjes onder het gras zitten. Daar houden we zelf namelijk ook niet van. Je proefabonnement loopt vanzelf af en wanneer je niet zelf upgrade, dan zit je nergens aan vast!

Bekijk het interview van Hans hier:

Geschreven door de Rompslomp redactie

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.