Klantverhaal
9 augustus 2024

Eenvoudig boekhouden zonder moeilijke termen

Ben jij benieuwd hoe het nou echt is om met Rompslomp te werken? Niels Tolenaars is de oprichter van APK NiTo, een onafhankelijk keuringsstation. We interviewden Niels vorige maand om zijn eerste ervaringen met ons te delen. Hij werkt nu enkele maanden met Rompslomp en vertelt je alles over zijn ervaringen tot nu toe. 

In één overzicht zien wat er gebeurt

“Mijn boekhouding is nu gewoon heel overzichtelijk en dat maakt het voor mij wel heel makkelijk om mee te werken. Ik zie in één overzicht wat er gebeurt in mijn onderneming." Ik ben Niels Tolenaars, oprichter van APK NiTo, een onafhankelijk keuringsstation. Sinds 23 maart ben ik hier begonnen. Ik kom oorspronkelijk uit Breda en ik heb een gezin met twee kinderen en een lieve vrouw” zo vertelt Niels enthousiast. 

“Mijn grootste dagelijkse uitdaging is boekhouden. En dat is dankzij Rompslomp een stuk makkelijker geworden. Ik hou van persoonlijk contact. Mensen die tevreden de deur uit gaan en die denken van: "Oh, zo kan keuren dus ook”. En dan weet je dat je het goed doet. Ik ben natuurlijk hartstikke goed in keuren.” 

“Alleen dat boekhouden. Wat nou precies crediteuren en debiteuren allemaal inhield, dat was echt wel een dingetje. Maar nu heb ik dat redelijk onder de knie dankzij Rompslomp. Ja, dat heeft mij een hoop dingen uit handen genomen. Ik wilde overzicht en met dit pakket merkte ik dat dat wel heel makkelijk ging.”

‘s Avonds om 17 uur alle administratie klaar

Ik heb mijn bankkoppeling natuurlijk gemaakt en dat werkt enorm mee. Betalingen naar klanten toe op rekening via een iDeal link. Ik doe het allemaal tussendoor. Als ik ‘s avonds om 17 uur de deur op slot draai, ben ik gewoon vrij. Werken met dit pakket neemt gewoon enorm veel werk uit handen. Ja, het is gewoon overzichtelijk en dat is het belangrijkste wat er is. De naam zegt het al, het haalt heel veel rompslomp uit je onderneming. Gewoon zoals het nu gaat. Dat gaat perfect. 

Wat zou het nóg makkelijker maken?

In ons interview vroegen we aan Niels of hij nog een tip had voor ons. Die had hij! “Als ik een klant aanmaak, voer ik de postcode in. Dan zou ik eigenlijk graag ook de straatnaam en de plaatsnaam er gelijk bij willen hebben. "Dat moet ik nu handmatig invoeren” aldus de tip die Niels Tolenaars geeft.

Het antwoord van Rompslomp

“Een waardevolle tip Niels, dank voor je feedback” reageert onze managing director Niels Olthuis enthousiast. “Een hartstikke goed idee dat niet alleen voor jou heel waardevol is, maar ook voor heel veel andere ondernemers die met particulieren werken. Dus wij gaan zorgen dat we het invullen van gegevens op dat gebied gaan automatiseren. Bedankt, zo maken we ons pakket samen beter!”

Zelf gratis en vrijblijvend uitproberen?

Wil jij, net als Niels, een overzichtelijke boekhouding?  Probeer dan een maand lang gratis en vrijblijvend het Professional pakket. We beloven dat er geen kleine lettertjes of addertjes onder het gras zijn. Daar houden we zelf namelijk ook niet van. Zo krijg je duidelijk te zien wanneer de proeftijd bijna voorbij is zodat je op tijd je abonnement kunt aanpassen. 

Bekijk het interview van Niels hier:

Geschreven door de Rompslomp redactie

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.