12 februari 2024

Nieuw: YesHugo zet je ritten automatisch in Rompslomp

Genoeg van het handmatig bijwerken van je rittenadministratie? Dankzij de nieuwe samenwerking tussen YesHugo en Rompslomp is dit niet meer nodig! Met deze koppeling worden namelijk al je ritten automatisch in je boekhouding opgenomen. Je kilometerregistratie voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst en met slechts één klik maak je een export van elke rit. Hierdoor kun je moeiteloos je gereden kilometers factureren aan je opdrachtgevers. 

Fiscusproof kilometerregistratie zonder gedoe
Als zzp'er kun je flink besparen met een goede kilometerregistratie. Wie jaarlijks minder dan 500 privékilometers rijdt, hoeft immers geen bijtelling te betalen. Maar let op, de Belastingdienst kan wel  steekproefsgewijs je gereden kilometers controleren. Daarom is het belangrijk om nauwkeurig bij te houden welke ritten zakelijk zijn en welke privé. De samenwerking tussen YesHugo en Rompslomp maakt dit een stuk eenvoudiger!

Nauwkeurige rittenadministratie in je boekhouding
Met YesHugo wordt de locatie van je auto om de paar seconden met behulp van GPS bepaald en verzonden. Dit wordt omgezet in een nauwkeurige en betrouwbare rittenadministratie. Per rit kun je onder andere de datum, begin- en eindstand van je kilometerteller, vertrek- en aankomstadres en de gereden route (op de kaart) zien. Dit bespaart je veel tijd en moeite! Je hoeft je rittenadministratie niet langer handmatig bij te houden, vermindert het risico op fouten en voorkomt dubbele invoer. Voortaan kun je deze tijd besteden aan andere belangrijke zaken!

Direct beschikbaar
De integratie tussen YesHugo en Rompslomp is beschikbaar voor gebruikers van beide oplossingen. Naast deze samenwerking biedt YesHugo ook andere handige oplossingen aan, zoals inzicht in live locaties en analyse van rijgedrag.

Wil je Rompslomp liever eerst op je gemak uitproberen zonder ergens aan vast te zitten? Maak direct een gratis account aan en gebruik Rompslomp Professional een maand lang gratis. Na 30 dagen wordt dit automatisch omgezet naar een Rompslomp Gratis pakket. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.