9 april 2024

Vertel jij ons binnenkort precies wat jij nodig hebt?

Wist je dat jij eigenlijk degene bent die het boekhouden met Rompslomp zo makkelijk maakt? We luisteren namelijk graag naar jouw wensen bij het ontwikkelen van onze software. Of het nu gaat om nieuwe functies of om het verbeteren van bestaande tools. Jouw input speelt een cruciale rol bij het verbeteren van Rompslomp.nl. En daarin gaan we nu zelfs nog een stapje verder.

Vertel ons wat jij belangrijk vindt!
Dankzij de input van ons enthousiaste klantenpanel en productdata begrijpen we al veel van wat klanten willen. Maar we willen nog meer van je horen! Binnenkort gaan we daarom korte vragen rechtstreeks in onze software stellen. Zo kun je in een paar seconden direct invloed uitoefenen op wat wij gaan doen. Het kan dus zijn dat we je een vraag stellen terwijl je een factuur maakt of je uitgaven bijhoudt. Op die manier leren we wat voor jou echt belangrijk is. Maak je geen zorgen, we houden het kort en krachtig. Zo kun jij je blijven concentreren op het laten groeien van je bedrijf.

Met deze directe feedback kunnen we extra goed luisteren en de juiste prioriteiten stellen. Dat is waar samenwerking om draait! Dus, wat denk je ervan? Ben je klaar om samen met ons de toekomst van boekhouden verder te ontwikkelen? We kunnen niet wachten om te horen wat je te zeggen hebt. Samen maken we boekhouden niet alleen makkelijker en gebruiksvriendelijker, maar ook leuker.

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.